Sonja Kovalevskys Gata 8, 7tr

Vasastan - Hagastaden, Stockholm Se på karta

4 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Våning
7 av 11, hiss finns
Byggår
2018
Förening
BRF Hagaterrassen 1
Om föreningen
Avgift
2 836 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
94 151 kr/m²
Antal besök
5 008
Dagar på Hemnet
27

Underbart ljus och socialt planerad tvårummare med högt eftersökt läge i centrala Hagstaden. Bostaden har alla attribut man kan önska i sin klass som högt upp i huset, hörnläge med vy i flera väderstreck och franska balkonger!

Den öppna planlösningen mellan kök, matplats och vardagsrum är riktigt trevlig. Ytorna är generösa och lägenheten både är och känns rymlig mycket pga dispositionen och det höga läget med ultimat ljusinsläpp. Sovrummet har plats för stor dubbelsäng och har en garderob i rummet samt en hel garderobsvägg strax utanför i hallen. Lägenhetens badrum är självfallet mycket stilrent, helkaklat och har tvättpelare. Med utsikten från både sällskapsdelen och dess balkong kan man med glädje följa himlens färgskiftningar och en vacker sommarkväll gläds man verkligen av solens strålar som lyser upp de läckra fasaderna i området.

I föreningens fastighet finns ett eget garage som nås via stor hiss. Bekvämt när man har barnvagn eller tungt att bära. Bostadsrättsföreningen har också en stor takterrass tillgänglig för alla medlemmar och i anslutning till denna finns en gemensamhetslokal perfekt för födelsedagskalas!

Läget är utmärkt med direkt närhet till Hagaparken med trevliga promenad/joggingstråk. Bästa tänkbara service genom livsmedelsbutiker, apotek, gym och en stor välsorterad Hemköp precis runt knuten som underlättar vardagen och är en stor kvalité för boende i området. Här ligger också populära Blique hotell med deras omtalade takterrass där man året runt kan avnjuta magisk utsikt över staden. Det är nära till Rörstrandsgatans stora utbud av restauranger och caféer samt stjärnkrogen Etoilé som ligger lite längre ner på Norra Stationsgatan.

Här finns även flera skolor och förskolor på gångavstånd. Vidare finns Pendeltåget med nedgång Vanadisplan på nära avstånd och likaså nås tunnelbanan via både St:Eriksplan och Odenplan. Det avgår också flera busslinjer från Torsgatan som tar dig direkt till exempelvis St:Eriksplan. På Torsgatan stannar även flygbussen. Till Hagastan projekteras/planeras även en ny tunnelbanestation utmed tunnelbanans förlängning, den sk. "gula linjen". I området projekteras också en ny park - Norra stationsparken och under denna park är det också tänkt att ska det byggas ett stort garage, P-hus Hagastaden.

Läs mer om gula linjen: www.nyatunnelbanan.sll.se/sv/arenastaden-stationer
Läs mer om Norra stationsparken: www.norrastationsgatan.se/nyheter/vara-gronomraden
Läs mer på om P-hus Hagastaden: www.stockholmparkering.se/Pages/Hagastaden.aspx

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Vasastan