Karlslundsgatan 11B

Vasastan, Örebro kommun Se på karta

1 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65,6 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Kungsljuset
Om föreningen
Avgift
3 777 kr/mån
Driftkostnad
6 000 kr/år
Pris/m²
30 335 kr/m²
Antal besök
3 894
Dagar på Hemnet
27

Exklusiv vindslägenhet med underbart ljusinsläpp och vinklar i Vasastan!

Bostadsrätten ligger högst upp i huset och har påkostade materialval såsom enstavsparkettgolv från Bricmate, underbart badrum med kakel och klinker från Bricmate, tvättmaskin och torktumlare. Köket har bra med förvaringsytor och en köksö med öppen planlösning till vardagsrummet. Sovrummet ligger avskilt och mot innergården. Högt i tak och välbevarad takkonstruktion som ger den där extra wow känslan. Bostadsrätten är inrett modernt men på ett smakfullt och stilfullt sätt. Vattenburen golvvärme i hela bostadsrätten vilket ger en skön värme.
Bostadsrättsföreningen Kungsljuset är en mindre bostadsrättförening med gemensamhetsutrymmen så som relaxrum där du kan njuta efter en hård arbetsvecka och ett enklare gym som du kan träna i.

Vasastan är ett mycket populärt område där du med enkelhet till fots tar dig till Örebros stadskärna på några minuter. Centralstation finns cirka 500 meter från bostaden. Bussförbindelse till universitetet ligger inom kort promenadavstånd. Apotek, förskola, skola och livsmedelsbutik finns inom 400 meters avstånd.

Varmt välkommen att boka in er till visningen eller kontakta ansvarig mäklare Susanne Einarsson, 070-3245556 alt [email protected] för ytterligare info.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Susanne Einarsson

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Susanne Einarsson, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0703-24 55 56

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.