Rödabergsgatan 7

Vasastan - Röda Bergen, Stockholms kommun Se på karta

5 490 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 4, hiss finns ej
Byggår
1925
Förening
BRF Verdandi nr 42
Om föreningen
Avgift
3 086 kr/mån
Driftkostnad
6 300 kr/år
Pris/m²
94 655 kr/m²
Antal besök
2 213

Elegant 20-talare med öppen planlösning som genomsyras av fina tidstypiska detaljer som spegeldörrar, höga fönster med djupa fönsternischer, bra takhöjd och vackra vitpigmenterade furugolv. Denna lägenhet känns verkligen hemtrevlig då den har både generös rymd och är mycket inbjudande och mysig. Ljuset är påtagligt och förstärks av att den är genomgående mot mycket lugn gata och gården samt har minimal insyn. Här erbjuds sällskapsdel genom vardagsrum med plats för soffgrupp integrerat med ett generöst tilltaget och snyggt kök, perfekt för hemmamatlagaren, med gott om förvaring bakom listade dörrar, god maskinell utrustning och högkvalitativa stenskivor. Vidare ses badrum med dusch, ett helt fantastiskt sovrum med den bästa klädförvaringen som setts på länge. I sovrummet finns också gott om ytor för annat möblemang så som skrivbord eller sminkbord.

Möjlighet att flytta köket till mitten av lägenheten för att skapa ett sovrum mot gården och nyttja nuvarande sovrum som vardagsrum. Se den alternativa planskissen!

Alla härliga funktioner, det tysta, ogenerade läget och den inbjudande planlösningen tillsammans med våningens originalvärden, gör detta till ett synnerligen trivsamt boende av bästa klass! Missa inte att se den mycket fina gården när ni kommer på visningen! Här finns flera sittgrupper och grillmöjligheter för medlemmarna.

Stabil Brf med 3700 kr i belåning per kvm. Föreningen äger marken. Till lägenheten disponeras ett källarförråd.

Byggnaderna uppfördes år 1925 efter ritningar av den kände arkitekten Sven Wallander, som också satt sin prägel på mycket av bebyggelsen i Lärkstan på Östermalm och Helgalunden på Södermalm.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Vasastan

Kontakta mäklaren

Tina Engström

Bjurfors Vasastan
Mäklare Tina Engström, Bjurfors Vasastan
070-782 20 05

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.