Ingemarsgatan 7, nb, inne på gård

Vasastan - Sibirien, Stockholm Se på karta

4 995 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Andel i bostadsförening
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1892
Avgift
3 028 kr/mån
Driftkostnad
5 400 kr/år
Pris/m²
74 552 kr/m²
Antal besök
8 247
Dagar på Hemnet
21

Varmt välkommen till denna charmerande sekelskiftestvåa om 67 välplanerade kvadratmeter. Här erbjuds du ett modernt boende där stil och karaktär möter fint bevarade detaljer så som originalgolv, två öppna spisar varav en är fungerade, spegelindelade dörrar, djupa fönsternischer samt hög takhöjd om ca 3m. Låt dig avnjutas av en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som genererar en luftig yta för den sociala umgängesdelen. I anslutning till vardagsrummet finner du den härliga uteplatsen som får dig att koppla av i skönt söderläge. I det rymliga rofyllda sovrummet så har man plats för dubbelsäng, öppen spis, förvaring i garderobsvägg och plats för hemmakontor. Från hallen kommer man in i den helkaklade fina badrummet. Lägenheten har mycket bra förvaringar i inbyggd garderobsvägg i sovrummet, garderob i hallen och det finns två förråd, ett på vinden samt ett i källaren.

Elegant sekelskiftesfastighet anno 1892 med vackert trapphus. BF Roslagen UPA 8 är en äkta och stabil bostadsförening som äger marken. Föreningen har god ekonomi och låg belåning, lån/kvm bostadsytan uppgick år 2019 till 5466kr/kvm. Föreningen består av 35st lägenheter varav samtliga upplåts med bostadsrätt. Föreningen bildades 1924 och förvärvade fastigheten 1930.

Här bor du i en mycket attraktivt del utav Vasastaden med närhet till en av Stockholms största parker Vanadislunden och det populära utomhusbadet, Vanadisbadet. Du hittar lugnet vid tvärgatorna Döbelnsgatan och Surbrunnsgatan samtidigt som du har nära till pulsen vid Sveavägen och Birger Jarlsgatan som ringar om Sibirien. Här har du alltså det bästa av två världar när det gäller lugnet och nära till cityliv.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Widerlöv Stockholm

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 29
    nov
    Imorgon kl. 11:30–12:15
    Välkommen på visning! Anmäl er här eller kontakta mäklare!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.