Kommande

Gävlegatan 32, Vån 3

Vasastan, Stockholms kommun Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
53 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 14, hiss finns
Byggår
2017
Förening
BRF Haga Nova
Om föreningen
Avgift
2 650 kr/mån
Driftkostnad
9 000 kr/år
Kommande

Välkomna till ett exklusivt boende utöver det vanliga och en av få lägenheter i föreningen med balkong som sträcker sig runt bostaden och optimal planlösning, här har ni även en klädkammare från sovrummet!

- Utsikt mot Norra Stationsparken
- Garage
- Exklusiva materialval

Belägen i trendiga Hagastaden som ger en känsla av att vara på "Lilla Manhattan"! Ett hem för er med högt ställda krav på sitt boende, genomgående exklusiva materialval och ett hem som andas ljus, öppenhet, lyx och klass vilket upplevs redan i huvudingången. Här finns ett stilfullt kök med alla maskinella bekvämligheter. Påkostat och lyxigt badrum med "hotellkänsla" och kombinerad tvättmaskin samt torktumlare snyggt integrerat. Sovrum med rymlig klädkammare och skjutdörrsgarderober. Bostaden erbjuder allt man kan önska sig såsom stora sociala ytor, lyxiga materialval och härligt stora fönsterpartier som skänker rikligt med ljus.

Läget är utmärkt med direkt närhet till Hagaparken med sina trevliga promenad- och joggingstråk. Bästa tänkbara service via flera livsmedelsbutiker, apotek, gym och en stor välsorterad Hemköp precis runt knuten. Här ligger också populära Blique hotell med deras omtalade takterrass där man året runt kan avnjuta en magisk utsikt över staden. Nära till Rörstrandsgatans stora utbud av restauranger och caféer.

Här har ni nära till allt ni kan önska er som S.A.T.S, Hemköp, restauranger, butiker, caféer, barer, skola, fina grönområden som Hagaparken och bästa kommunikationerna som S:t Eriksplan, Odenplan vilka kommer utökas med den gula linjen i Hagastaden. Det finns även flera skolor och förskolor på gångavstånd. Vidare finns Pendeltåget med nedgång Vanadisplan på nära avstånd och likaså nås tunnelbanan via både St:Eriksplan och Odenplan. Det avgår också flera busslinjer från Torsgatan som tar dig direkt till exempelvis St:Eriksplan. På Torsgatan stannar även flygbussen. Till Hagastaden projekteras/planeras även en ny tunnelbanestation utmed tunnelbanans förlängning, den sk. "gula linjen". I området projekteras också en ny park - Norra stationsparken.

Läs mer om norra stationsparken:
https://vaxer.stockholm/omraden/norrmalm-hagastaden/norra-stationsparken/

Läs mer hos mäklaren
Simon Crest Fastighetsmäkleri

Kontakta mäklaren

Toni Oanes

Simon Crest Fastighetsmäkleri
Mäklare Toni Oanes, Simon Crest Fastighetsmäkleri
0764052161

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.