Nyproduktion

Slalomvägen 12

Väsjö torg, Sollentuna kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
46 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns
Förening
BRF Valla
Om föreningen
Avgift
3 377 kr/mån
Pris/m²
52 065 kr/m²
Antal besök
117
Nyproduktion

Välplanerad tvåa med balkong – nu med sänkt pris. 💚

Fram till den 22 december har vi sänkt priset med 200 000 kronor på den här tvåan. Rabatten dras av från befintligt pris.

Redan i januari kan du flytta in i denna tvåa med balkong som vetter mot den grönskande innergården. Det är öppet mellan det nya köket och vardagsrummet, vilket gör att du får en rymlig och ljus känsla när du kommer hem.

Du får ett stort och avkopplande sovrum med gott om plats. Lägenheten har gott om förvaring och ett fullt utrustat badrum. Här bor du dessutom tryggt med räntegaranti.

Väsjö torg i Sollentuna ger dig ett naturnära läge utan att komma för långt från stan. Via Sollentuna Centrum når du Stockholm City på bara 15 minuter med pendeln.

Hemma är det lika enkelt att ge sig ut i joggingspåret som att ta med sig cykeln eller skidorna upp i Väsjöbacken – beroende på säsong. För här finns allt från sjöar och naturreservat till en skidbacke i närområdet.

Vill du veta mer om det unika läget i Väsjö torg och det bekväma livet i våra nybyggda lägenheter? Kom på nästa visning så berättar vi mer!

Läs mer om bostaden
Ikano Bostadsutveckling AB

Kontakt

Anders Karlén

Nytt Hem Sverige AB
Mäklare Anders Karlén, Nytt Hem Sverige AB
08-4415726

Visningstider

  • 3
    dec
    Sön 3 dec kl. 11:00–12:00
    Välkommen på visning i vår nya visningslägenhet på Slalomvägen 6 vid Väsjöbacken! Önskar du en privat visning kontakta mäklaren.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.