Cirkusvägen 15

Västberga/Telefonplan, Stockholm Se på karta

2 095 000 kr

Visa bud
Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Nej
Byggår
1947
Avgift
2 660 kr/mån
Pris/m²
53 718 kr/m²
Antal besök
3 181
Dagar på Hemnet
11

* Totalrenoverad lägenhet
* Stambytt fastighet
* Gångavstånd till Telefonplans tunnelbana
* Ett stenkast från bussar som tar dig direkt till Fridhemsplan
* Bredband (100/100 Mbit/s) ingår i avgiften
* Stabil förening med 17 hyresrätter kvar (dold tillgång)

Unikt tillfälle att förvärva områdets finaste tvåa. Denna bostad har fått sig en total renovering med nytt kök och helt nya ytskikt under 2017. Lägenheten har fönster i två väderstreck vilket gör lägenheten ljus och härlig.

Modern öppen planlösning med ett matt ekparkettgolv som löper tröskellöst genom hall och kök/vardagsrum. Det nya yteffektiva köket rymmer mycket förvaring, bra arbetsytor och extra höga väggskåp som tar till vara på den generösa takhöjden. Det stora rummet har gott om utrymme för både matplats och soffgrupp. Sovrummets golv är också i matt ekparkett, rymmer en 180 cm säng och längs ena väggen finns en funktionell garderob med gott om förvaring. Till lägenheten tillhör det även ett robust källarförråd.

De senaste åren har man gjort fler investeringar i föreningen och försett alla lägenheter med nya fönster och balkongdörrar, samt nya portar med kodlås. Lägenheten har säkerhetsdörr.
2005 gjordes ett stambyte i lägenheten/fastigheten. Då renoverades även badrummet, samtidigt fräschade man upp tvättstugan och försåg den med nya maskiner. Nya elledningar med jordade uttag i alla rum och ny el-central med jordfelsbrytare.

Föreningen har sedan 2016 sålt av fem hyresrätter som genererade 12 630 000 kr till föreningens kassa. Bredband (100/100 Mbit/s) ingår i avgiften. Föreningen har ca 17 hyresrätter kvar som i framtiden kommer att säljas (dold tillgång och väldigt positivt för föreningen).

Inom kort gångavstånd finns Västberga handelsplats. Här hittar ni Stora Coop (öppet 7–23 alla dagar), Systembolaget, Rusta, Jysk, Kronans Apotek och Puls och Träning. Även närhet till OKQ8 som har öppet dygnet runt för inköp av det mer akuta slaget. Vid Tellusborgsvägen har det nyligen öppnats en ICA Supermarket.

Lägenheten ligger ett stenkast ifrån Telefonplan med t-bana och centrum. Härifrån tar du dig till Slussen på 10 minuter. I anslutning till t-banan avgår dessutom bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i söderort. Ännu närmare lägenheten hittar du även flertalet busslinjer som tar dig till bl.a. Liljeholmen eller Älvsjö station på 5 min, Fridhemsplan på 10 min eller till Södertälje på under en halvtimme.

Kreativa Telefonplan är en av Hägerstens mest expansiva delar och har flera spännande projekt planerade: The Brick, Tellus Towers och Metronomen. Vid Telefonplan hittar ni ett bibliotek, välsorterad Hemköp och ett apotek. Vid torget brukar det stå food trucks som erbjuder maträtter för samtliga önskemål. Vidare finns restaurang Landet, populär både som lunchställe och klubb, hamburgerrestaurangen KRUBB, A.B.Café. samt anrika Söderbergs Bageri & Kafferosteri. Sedan juni 2004 finns välrenommerade Konstfack i Ericssons gamla telefonfabrik, där du även hittar träningsanläggningen SATS. Populära Klättercentret finns i anslutning, samt Telefonplans BVC och vårdcentral, skrädderi, förskolor och skolor med mera. Du har också nära till Crossfit Telefonplan och Brännkyrkahallen som erbjuder aktiviteter som bowling, innebandy, bordtennis, basket och andra sportevenemang.

Från lägenheten är det också nära till Midsommarkransen. I Kransens centrala del finner du ett rikt utbud av caféer, butiker, kvarterskrogar och biograf Tellus.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten