Kommande

Karusellvägen 53

Västberga/Telefonplan, Stockholm Se på karta

3 200 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Tivolit 2
Om föreningen
Avgift
2 659 kr/mån
Pris/m²
62 745 kr/m²
Kommande

* Högst upp i huset
* Totalrenoverad 2019
* Balkong i söderläge
* Låg avgift
* Stambytt fastighet
* Bredband (100/100 Mbit/s) ingår i avgiften
* Stabil förening med 17 st hyresrätter kvar (dolt kapital)
* Föreningen har investerat i bergvärme = lägre uppvärmningskostnader
* Föreningen har nyligen sänkt avgifterna med 3% 1/1-21 och sänkte med 3% 2020 & 2019
* Föreningen amorterade 4,2 mkr på sina lån 2016 och 500 tkr 2019
* Övernattningslägenhet finns till förfogande för föreningens medlemmar
* Gångavstånd till Telefonplans tunnelbana
* Ett stenkast från bussar som tar dig direkt till Fridhemsplan

Detta är en unik funkislägenhet med öppen modern planlösning som har totalrenoverats 2019 med nytt platsbyggt kök, nytt badrum, nya ytskikt samt ny el. Bostaden har bra ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och balkong i söderläge. Färgskalan går i ljusgrå kulör genom hela bostaden och all belysning går att fjärrstyras via Plejd. Detta är en bostad utöver det vanliga och måste upplevas!

Lägenheten ligger ett stenkast ifrån Telefonplans T-bana med tillhörande centrum. Telefonplan är ett av Hägerstens mest expansiva delar och har flera spännande projekt planerade: The Brick, Tellus Tower och Metronomen. I anslutning till T-banan avgår även flertalet bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i söderort.

Föreningen har under 2016 och 2017 sålt av sex hyresrätter till ett sammanlagt värde över 16 mkr. Fönster och balkongdörrar byttes 2012, nya portar med kodlås installerat 2018. Fiberbredband (Ownit 100/100 Mbit/s) ingår i avgiften. Föreningen amorterade 4,2 mkr på sina lån under 2016. Avgiften har sänkts med 3% 1 januari 2020. Övernattningslägenhet finns till förfogande för föreningens medlemmar.

Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten och dessutom ett robust källarförråd på ca 5-6 kvm. På balkongen som ligger i söderläge får du plats med ett bord och två stolar och här kan du njuta av solen under sommarmånaderna. Tvättstugan är fräsch och renoverades även den i samband med stambytet och utrustades med nya maskiner. Stambyte i lägenheten/fastigheten genomfördes 2005. Föreningen har en lummig innergård med stora gröna ytor samt en gemensam grill och sittplatser.

Längre nerför gatan ligger det en park som är populär bland områdets soldyrkare och barnfamiljer på somrarna, i anslutning finns en liten lekplats. I närheten finns också ett flertal andra parker och grönområden; efter en kort promenad hittar du populära Svandammsparken i Midsommarkransen, och en längre promenad bort ligger Aspuddsparken med plaskdamm, parklek och djur. Ni har också promenadavstånd till härliga Vinterviken med kolonilotter, båthamn, bad i Mälaren, motionsspår, trädgårdscafé, Markus Aujalays restaurang Winterviken och Skulpturens Hus.

Inom kort gångavstånd finns Västberga handelsplats. Här hittar ni Stora Coop (öppet 7–23 alla dagar), Systembolaget, Rusta, Jysk, Kronans Apotek och Puls och Träning. Även närhet till OKQ8 som har öppet dygnet runt för inköp av det mer akuta slaget. Vid Tellusborgsvägen har det nyligen öppnats en ICA Supermarket.
Lägenheten ligger ett stenkast ifrån Telefonplan med t-bana och centrum. Härifrån tar du dig till Slussen på 10 minuter. I anslutning till t-banan avgår dessutom bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i söderort. Ännu närmare lägenheten hittar du även flertalet busslinjer som tar dig till bl.a. Liljeholmen eller Älvsjö station på 5 min, Fridhe

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.