Tombolavägen 14, accepterat pris

Västberga/Telefonplan, Stockholms kommun Se på karta

2 750 000 kr

2 495 000 kr +10 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
51 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Trollkarlen 2
Om föreningen
Avgift
3 237 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
53 922 kr/m²

Accepterat pris, ring 0702644079 för visning.

* Balkong i sydvästläge
* Stambytt fastighet
* Gångavstånd till Telefonplans tunnelbana
* Föreningen gjorde en extra amortering på 6 mkr 2019
* 15 hyresrätter kvar (dold tillgång)
* Bredband (1000/1000 Mbit/s) ingår i avgiften
* Föreningen sänker avgiften med 3% 1/1-2022

Genomgående funkislägenhet med bra ljusinsläpp, bra förvaringsmöjligheter och flera tidstypiska detaljer bevarade. Lägenheten ligger ett stenkast ifrån Telefonplans T-bana med tillhörande centrum.

Under 2016-2021 har föreningen sålt av sju st hyresrätter som genererade ca 17,7 mkr. Nya fönster och balkongdörr 2012 samt nya portar med kodlås 2015. Bredband (1000/1000 Mbit/s) från Stockholms stadsnät ingår i avgiften. Föreningen har 15 hyresrätter kvar som i framtiden kommer att säljas (dold tillgång och väldigt positivt för föreningen). Det finns gott om förvaringsmöjligheter i lägenheten och dessutom ett källarförråd på ca 5 kvm. På balkongen som ligger i sydvästläge får du plats med ett bord och två stolar och här kan du njuta av solen under sommarmånaderna.

De senaste åren har man gjort fler investeringar i föreningen och försett alla lägenheter med nya fönster och balkongdörrar, samt nya portar med kodlås. Lägenheten har säkerhetsdörr. 2005 gjordes ett stambyte i lägenheten/fastigheten. Då renoverades även badrummet, samtidigt fräschade man upp tvättstugan och försåg den med nya maskiner. Nya elledningar med jordade uttag i alla rum och ny el-central med jordfelsbrytare. Föreningen har en lummig innergård med stora gröna ytor samt en gemensam grill och sittplatser.

Längre nerför gatan ligger det en park som är populär bland områdets soldyrkare och barnfamiljer på somrarna, i anslutning finns en liten lekplats. I närheten finns också ett flertal andra parker och grönområden; efter en kort promenad hittar du populära Svandammsparken i Midsommarkransen, och en längre promenad bort ligger Aspuddsparken med plaskdamm, parklek och djur. Ni har också promenadavstånd till härliga Vinterviken med kolonilotter, båthamn, bad i Mälaren, motionsspår, trädgårdscafé, Markus Aujalays restaurang Winterviken och Skulpturens Hus.

Inom kort gångavstånd finns Västberga handelsplats. Här hittar ni Stora Coop (öppet 7–23 alla dagar), Systembolaget, Rusta, Jysk, Kronans Apotek och Puls och Träning. Även närhet till OKQ8 som har öppet dygnet runt för inköp av det mer akuta slaget. Vid Tellusborgsvägen har det nyligen öppnats en ICA Supermarket.

Lägenheten ligger ett stenkast ifrån Telefonplan med t-bana och centrum. Härifrån tar du dig till Slussen på 10 minuter. I anslutning till t-banan avgår dessutom bussar som trafikerar sträckor till flertalet destinationer i söderort. Ännu närmare lägenheten hittar du även flertalet busslinjer som tar dig till bl.a. Liljeholmen eller Älvsjö station på 5 min, Fridhemsplan på 10 min eller till Södertälje på under en halvtimme.

Kreativa Telefonplan är en av Hägerstens mest expansiva delar och har flera spännande projekt planerade: The Brick, Tellus Towers och Metronomen. Vid Telefonplan hittar ni ett bibliotek, välsorterad Hemköp och ett apotek. Vid torget brukar det stå food trucks som erbjuder maträtter för samtliga önskemål. Vidare finns restaurang Landet, populär både som lunchställe och klubb, hamburgerrestaurangen KRUBB, A.B.Café. samt anrika Söderbergs Bageri & Kafferosteri. Sedan juni 2004 finns välrenommerade Konstfack i Ericssons gamla telefonfabrik, där du även hi

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten

Kontakta mäklaren

Eddy Lloret

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
Mäklare Eddy Lloret, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Stockholm - Hägersten
0702-64 40 79