Kommande

Hertig Karls Allé 75E

Väster, Örebro kommun Se på karta

1 495 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
56 m²
Balkong
Ja
Byggår
1943
Förening
HSB BRF Flädern i Örebro
Om föreningen
Avgift
3 504 kr/mån
Driftkostnad
4 200 kr/år
Pris/m²
26 696 kr/m²
Kommande

Välkommen till denna fina bostadsrätt med genomgående fräscha ytskikt, trevlig rymd samt härliga ljusinsläpp från flera håll.
Här möts du av en trevlig och välkomnande hall som är placerad i bostadens hjärta med bra plats för såväl avhängning samt lättare förvaringsmöbleringar.
Det öppna, ljusa vardagsrummet sträcker i rakt västerläge med härliga sociala ytor och mycket god plats för såväl soffmöblering samt uppesittarkvällar och balkongen är optimal för att fånga kvällssol samt avnjuta morgonkaffet.
Det fräscha och välplanerade badrummet har öppnats upp och har således god plats för såväl badkar, Wc, kommod, samt förvaringsskåp.
Längre in i bostaden finner du sovrummet som har mycket god plats för såväl säng samt goda förvaringsmöjligheter i garderobsdelen.
Köket från HTH som är beläget i österläge har genomgående goda förvaringsmöjligheter samt full maskinell utrustning där du även har tillfört en köksö, för att optimera arbetsbänk samt underliggande förvaringsmöjligheter.

Väster är en stadsdel med mataffärer och restauranger. Bostaden ligger med närhet till busshållplats med bra förbindelser till Örebro universitet och city. Med kort avstånd finns även resecentrum och norrut ligger Eurostop med flertalet matbutiker, affärer och restauranger.

Denna bostad passar dig som värdesätter ett fräscht och väl omhändertaget hem med närhet till såväl tågstation samt Örebro stadskärna.
Välkommen till ditt framtida hem!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Felix Zidaric

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Felix Zidaric, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0704-225400

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.