Lövstagatan 38

Väster, Örebro Se på karta

1 395 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
50 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1943
Förening
BRF Almen
Om föreningen
Avgift
2 724 kr/mån
Driftkostnad
6 204 kr/år
Pris/m²
27 900 kr/m²

Välkommen till Lövstagatan 38 och denna fantastiska 2:a högst upp i byggnaden med balkong med fri utsikt över hustaken och vacker vy bortåt svampen som är en av stadens fina riktmärken. Bostaden erbjuder en väldigt rymlig hall med gott om förvaring bakom skjutdörrarna, ett charmigt kök med fönster med utsikt över hustaken, generöst sovrum åt samma riktning, modernt badrum med matta och kakel samt lägenhetens huvudnummer - vardagsrummet! Vardagsrummet har plats för både soffa och matbord och skapar därför en naturlig plats för sociala sammankomster, från vardagsrummet når man också lägenhetens balkong som vetter år öster vilket innebär förmiddagssol för dig som lägenhetsinnehavare.

Bostaden har en mycket angenämt månadsavgift om 2724 kr som inkluderar värme, vatten och bostadsrättstillägg samt två förråd. Huset är anslutet till stadsnät via Openuniverse. Avgiften kan dessutom eventuellt komma att sänkas nästa år till tidigare nivåer.

På väster bor du centralt och bra med närhet till restauranger, matbutiker och buss- och tågförbindelser med absolut närhet till Örebro centralstation.

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare Jesper Ådin på 076 180 24 03 alt. [email protected] för mer information.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Jesper Ådin

Notar
Mäklare Jesper Ådin, Notar
0761-80 24 03

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.