Västmannagatan 22

Väster, Örebro kommun Se på karta

1 495 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
85 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Kålroten
Om föreningen
Avgift
4 877 kr/mån
Driftkostnad
8 196 kr/år
Pris/m²
17 588 kr/m²

Välkommen till denna genomgående renoverade vindsvåning med himlen som närmsta granne!

På denna adress erbjuds du en mycket luftig och vacker vindsvåning vars öppna ytor ger en helt unik rymd. Här kommer du trivas!
Det första man möts av i denna bostad är en trapp upp direkt in i lägenheten som välkomnar dig till den öppenhet som just detta boende erbjuder.
Det härliga och stilrena köket har en central plats i bostaden som möts upp av det öppna allrummet med fint ljusinsläpp tack vare både fönster och takfönster. Med generösa sällskapsytor och generös takhöjd finns det plats för både soffgrupp och matgrupp. Ett duschrum med tvättdel samt ett riktigt mysigt sovrum i svalt norrläge som smyckas av husets murstock.

Att ha tillgång till utevistelse från lägenheten är något som många drömmer om.
Till den här tvåan finns en mysig och charmig uteplats som kan njutas av samtliga i föreningen och som verkligen höjer livskvaliteten för dig som boende.
Här kan du njuta av härliga kvällar med både familj och vänner. Uteplatsen nås från huset och erbjuder sol hela dagen. Här finns det plats för matbord och stolar samt större festligheter i denna trädgård.
Förutom bra med förvaring i källaren finns den gemensamma tvättstugan och ett hemmakontor som samtliga i föreningen har tillgång till.

Säljaren av denna bostad är flexibel avseende dina önskemål om inflyttning.

Kontakta Mäklaren Jessica på 0766-114 118 alt. [email protected] för mer information.
Välkommen att boka in dig på din visningstid redan idag!

Örebro har en levande stadskärna med ett unikt utbud av flera butiker, caféer, restauranger, hotell och kultur som tillsammans skapar en stad full av liv och upplevelser. I området runt Västmannagatan hittar du den lokala pizzerian endast ett par steg bort, skolor, vårdcentral och matbutiker. Bra med bussförbindelser och för pendlaren tar du dig enkelt ut på E18/E20.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro

Kontakta mäklaren

Jessica Blomquist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
Mäklare Jessica Blomquist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Örebro
0766-114 118