Viktoriagatan 12

Väster, Örebro kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
79,4 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Förening
BRF Violen 12 i Örebro
Om föreningen
Avgift
4 260 kr/mån
Pris/m²
23 866 kr/m²
Antal besök
4 545
Dagar på Hemnet
12

Varmt välkommen till Viktoriagatan 12. Här välkomnas du av de praktfulla grindarna som leder dig in till föreningens egen trädgård.

Flyttar du in här får du ett hem i form av en uppseendeväckande vindsvåning. Här bor du med luftig takhöjd, vackra takbjälkar och ett vackert ljusinsläpp. Bostadsrättsföreningen bildades 2015 och i samband med ombildningen renoverades lägenheten till dess nuvarande skick bortsett från badrummet som är något äldre. Köket är rymligt med gott om plats för ett stort matbord. I anslutning till kökets arbetsytor och spishäll har man bevarat tegelväggen från förr, vilket bidrar till lägenhetens unika karaktär. Badrummet är helkaklat med ljusa ytskikt och tidlösa färgval. Förvaring för ytterkläder finns det gott om i lägenheten, i anslutning till entrén finns smart avhängning på väggarna. När du sedan tar innertrappan upp till lägenheten har du lämnat ytterkläderna bakom dig och de göms diskret i lägenhetens entré.

Föreningen är en liten och gemytlig förening med rimliga avgifter. I närheten hittar du allt från caféer, restauranger och mataffärer. Endast ca 1,5km bort har du Örebro centrum.

Ett hem att trivas i! Varmt välkommen på visning.

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020