Solhemsvägen 5

Västerhaninge, Haninge Se på karta

1 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
69 m²
Byggår
1969
Förening
HSB BRF Ribbyberg i Västerhaninge
Om föreningen
Avgift
5 248 kr/mån
Driftkostnad
1 800 kr/år
Pris/m²
23 116 kr/m²

Varmt välkommen till denna generösa 2:a med uteplats och balkong! Belägen på entréplan i populärt och lugnt område med närhet till bra kommunikationer, Västerhaninge C, affärer och skolor.

Bostaden erbjuder stora vistelseytor både inomhus som utomhus med bl.a. en inglasad balkong med utgång till det som kan vara ytterligare en uteplats. Samtliga rum är väl tilltagna och möjlighet finns att nyttja bostaden som en 3:a. Goda förvaringsmöjligheter finns i sovrum såväl som i den rymliga klädkammaren och både badrum och kök är maskinellt fullutrustade. Lägenheten har ett härligt ljusinsläpp och det stora vardagsrummet ligger i delvis öppen planlösning med köket och skapar en öppen och social planlösning.

I Brf Ribbyberg bor du i en HSB förening med några av de stora arbetena bakom sig såsom att samtliga balkonger utbyggda, inglasade och renoverade såväl som taken bytta. Stambytet är i full gång och badrummet i lägenheten kommer renoveras i sin helhet.

Strax intill bostaden finns både utmärkta kommunikationer och mataffär samt restaurang. Ett par hundra meter bort finns Västerhaninge Centrum med rikt serviceutbud och pendeltåg som inom 30 min tar dig till Stockholm City. För den bilburne passerar väg 73 förbi vilket gör det enkelt att ta sig till arbete, skola och hobbyaktivitet.
Inom området finns bilfria gångvägar till flertal skolor och bra barnomsorg finns att tillgå. I närheten finns flertal ridhus, golfanläggningar, ishall samt strövområden såväl som badmöjligheter vid Årsta Havsbad.

Möjlighet finns till snabbt tillträde!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarhuset Haninge