Broddgränd 30, 1tr

Västertorp/Hägerstensåsen, Stockholm Se på karta
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Byggår
1952
Förening
BRF Västertorp i Stockholm
Om föreningen
Avgift
2 930 kr/mån
Driftkostnad
3 720 kr/år
Pris/m²
37 845 kr/m²

Med balkong i söderläge i trevlig 50-talsfastighet finner ni denna rymliga 2:a om hela 58 kvm med fint kök, kaklat badrum och ljusa ytskikt. Här blandas modernt och stilrent utförande med bevarade detaljer så som vackra fönsterbänkar i original. Tack vare ett genomgående läge erbjuds ljusinsläpp från två håll vilket ger en härlig känsla och en bostad att trivas i. Lägenheten disponeras enligt följande: välkomnande hall med fint golv samt hatthylla och skohylla för ytterkläder samt platsbyggd garderob. Från hallen når man bostadens vardagsrum vilket har vitmålade ytskikt, parkettgolv och goda möbleringsmöjligheter för ex soffa, tv-möbel och övrigt önskat möblemang. Från vardagsrummet når man även den härliga balkongen med optimalt solläge mot söder där man under årets varmare månader kan njuta av många, härliga stunder. Vidare finns kök med stilrena färgval som erbjuder gott om förvaring och en maskinpark bestående av kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spishäll, varmluftsugn, köksfläkt och plats för mikrovågsugn. I köket finns även plats för matbord invid fönsterparti. Bostadens sovrum med vitmålade väggar och fint golv nås från hallen och lämnar gott om plats för dubbelsäng och här erbjuds förvaring i garderober. Badrummet är kaklat i ljusa kulörer med våtrumsmatta på golv och här finns WC, handfat, dusch och tvättmaskin. Rummet får ljusinsläpp tack vare fönster och det finns även skåp för förvaring. För ytterligare förvaring finns 2 st källarförråd.

Brf Västertorp med sina trevliga låghus från 50-talet är en välskött och stabil förening med god ekonomi vilken har genomgått stambyte av kök och badrum. Här finns åtta bostadshus innehållande 239 lägenheter, 37 hobbylokaler och 9 större lokaler. Föreningen erbjuder 3 st tvättstugor, cykelförråd och samlingslokal för uthyrning till medlemmarna. Den närmsta tvättstugan sett från denna lägenhet är placerad i huset mittemot och erbjuder 3st tvättmaskiner, torktumlare, torkrum, mangel och torkskåp. I källaren disponerar varje bostadsrättsinnehavare 2 st förråd varav ett matkällarförråd. Föreningen tillhandahåller även garage- och parkeringsplatser för 325 resp 200kr/mån. Det finns 45 st garageplatser samt 51 st parkeringsplatser. Parkering med Taxa 5 finns även på omkringliggande gator. I föreningen erbjuds fiber för internet från Ownit och TV-leverantör är Com Hem. Det finns ett sophus på Puckgränd och ett på Broddgränd för källsortering. Container för grovsopor finns att tillgå varannan månad. Samlingslokal finns i källaren vid Broddgränd 25, ingång från gaveln. Den är ca 150 kvm stor och består av några större rum samt ett pentry. Festlokalen går att hyra till en kostnad av 300 kr. Övernattningsdelen går att hyra till en kostnad av 300 kr/dygn. För mer info besök gärna föreningens hemsida: http://www.brfvastertorp.se

Här bor ni i ett trevligt och populärt område med närhet till det mesta. I Västertorps centrum finns utöver tunnelbana det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, thai invid tunnelbanan, antikbutik, pizzeria, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker. Tre gånger om året anordnas även en marknad i Västertorp, vilket skapar en mysig och bra sammanhållning i området och god kontakt med sina grannar.
Nära bostaden finns förutom det stora lekparksområdet "Lugnet" dessutom basketplan, fotbollsplan, utegy

Läs mer hos mäklaren
Notar