Segergatan 6B

Västra Fäladen, Landskrona kommun Se på karta

1 400 000 kr

1 495 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 8, hiss finns
Byggår
1969
Förening
BRF Kungen i Landskrona
Om föreningen
Avgift
3 828 kr/mån
Driftkostnad
3 684 kr/år
Pris/m²
24 138 kr/m²

Välkommen till Brf Kungen och denna tvåa om 58kvm. Här erbjuds en hemtrevlig lägenhet med ett renoverat badrum. Här kan du bo och trivas länge.

Det första som möter oss i denna lägenhet är en funktionell hall med garderober för förvaring. Vidare finns kök, vardagsrum, badrum och ett rogivande sovrum. Köket är stort och praktiskt med generösa arbetsytor och plats för matbord och stolar. Det rymliga och lättmöblerade vardagsrummet bjuder på fint ljusinsläpp, härliga umgängesytor och utgång till den inglasade balkongen i soligt västerläge. I badrummet finns toalett, dusch och handfat. Badrummet har renoverats i samband med föreningens stambyte och är i stort sett helt nytt!

På lugnt och grönt läge med direkt närhet till bl.a mataffär, vårdcentral och kommunikationer har Västra Fäladen blivit ett av Landskronas populäraste områden. Med en kort promenad når du både havet och centrum och inom några minuter är man vid stationen. Det finns flera bra skolor på gång och cykelavstånd, Västervång, Säbyholm Montessori och Engelska skolan. Och i närbelägna Karlslundsområdet finns t.ex simhall och den härliga parken, perfekt för rekreation. Här finns kort och gott det mesta för den som vill kunna njuta av det bästa i Landskrona.

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona

Kontakta mäklaren

Cecilia Grahn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
Mäklare Cecilia Grahn, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Landskrona
0707-93 85 70