Topasgatan 81

Västra Frölunda, Göteborg Se på karta

1 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
42 m²
Balkong
Nej
Våning
4 av 4, hiss finns
Byggår
1967
Förening
BRF Topasgården
Om föreningen
Avgift
2 618 kr/mån
Pris/m²
40 357 kr/m²

Välkommen att trivas högst upp i huset med vidsträckt utsikt över omgivningarna. Lägenheten erbjuder ett rymligt allrum som är lättmöblerat. Det smakfulla och renoverade köket är belägen i öppen planlösning mot allrummet, här erbjuds allt man kan önska. Rofyllt och insynsskyddat sovrum som erbjuder gott om plats för större säng. En av få trappuppgångar på Topasgatan med hiss!

Stadsdelen utmärks av närheten, ca. 10 minuter, till havet och många grönområden med varierande natur. Frölunda Torg är en stor knutpunkt för kollektivtrafiken, med både buss- och spårvagnslinjer. På knappa 15 minuter nås Göteborgs centrum. För den som vill ta sig ut till havet istället finns flertalet alternativ kollektivt.
Som ett utmärkt alternativ till Göteborgs shoppingkärna erbjuds expansiva Frölunda Torg som lockar på bekvämt gångavstånd. Närmsta spårvagnshållplats är endast tre minuter bort. Övrig service såsom skola, dagis och affärer finns på behändigt avstånd. Flertalet av de största gymkedjorna nås på cykel/gångavstånd.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Väster