Nyproduktion

Havrejordsvägen

Västra Gränstorp, Trelleborgs kommun Se på karta

2 250 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
67 m²
Avgift
3 461 kr/mån
Pris/m²
33 582 kr/m²
Antal besök
601
Dagar på Hemnet
11
Nyproduktion

2 rok 67 kvm – välplanerat och trivsamt i markplan
Längtar du efter en ljus och härlig bostad med kvadratmetrarna på rätt ställe? Med egen ingång, en härlig uteplats – och dessutom i markplan? Då ska du titta lite extra på dessa trevliga tvåor.

Kliv in – och känn dig som hemma!
Innan vi stiger in passar vi bara på att konstatera att ditt förråd är supersmidigt placerad invid entrén, det är de små detaljerna som gör det! Men sedan kliver vi in i en välkomnande entré med flera garderober för ytterkläder och annat. Här hittar vi också ingången till lägenhetens fräscha badrum med WC, dusch, tvättmaskin och torktumlare. Men nog med det praktiska: nu fortsätter vi in i lägenhetens hjärta: den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum.

Utrymme för att umgås
Vardagsrumsdelen är ljus och trevlig, tack vare fönster från två håll. Och dessutom är den enkel att möblera. Här får du utan problem plats med både soffa och matbord, vilket gör att alla kan vara med och umgås. Om vädret tillåter kanske festligheterna flyttar ut på uteplatsen? Den når du via köksdelen.

Ett kök för alla smaker
Det här moderna köket är helt öppet mot vardagsrumsdelen, förutom en trevlig bardisk som dels bjuder in till att hålla kocken sällskap, men också kan användas som extra arbetsyta. För här är det lätt att trivas vid spisen: köket är utrustat med allt du behöver för att fixa såväl vardagsmat som festmiddagar, med inredning från HTH och vitvaror från Siemens. Inklusive diskmaskin, som förenklar livet betydligt.

Läs mer om bostaden
OBOS i Sverige