Nyproduktion

Stora Varvsgatan 39

Västra Hamnen, Malmö Se på karta

2 245 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Ja
Avgift
3 076 kr/mån
Pris/m²
51 023 kr/m²
Nyproduktion

Ljus tvåa med balkong med toppläge i Västra Hamnen.
Denna tvåa ligger trivsamt vänd mot gården och har en balkong med utgång från vardagsrummet. En öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att boendet känns modernt och inbjudande. Här finns både matplats och sociala ytor samlade i ett. Lägg därtill ett stort sovrum med platsbyggd förvaring och ett generöst badrum med tvättmöjligheter. Här är det lätt att göra sig hemmastadd. Boendet är bekvämt och kommer att vara snyggt inrett med kök i sobert grått och badrum i klassiskt vitt, enligt stilen Harmoni, som särskilt valts ut för att passa lägenheten. Du hittar mer information om denna designlinje på projektets hemsida och i inredningskatalogen.

Om din inre kompassnål tvekar mellan hav och stad är Brf Stjärnfyren i Malmö din givna destination. Med havet 300 meter bort och med bara några tramptag till centrum är kursen satt mot ditt nya drömboende. På toppläge i Malmös mest havsnära stadsdel planerar vi nu nya bostäder där du har allt inom räckhåll. Beräknad inflyttning till kvartal 2, 2022.

Bo femstjärnigt i Västra Hamnen
På toppläge i början av Västra Hamnen ska vi resa tolv våningar med nya, moderna lägenheter. Med det läget får du det allra bästa av det mesta.

Här bor du som en stjärna med allt det bästa både inne och utanför den nyproducerade lägenheten. Lugna joggingturen vid Ribbans sanddyner, nybakade croissanter till frukosten, middag vid Strandpromenaden eller shoppingrundan i city tio minuter bort. Brf Stjärnfyren kommer att bli ett av Västra Hamnens nya landmärken. Vi planerar 62 moderna bostadsrätter på mellan ett till sex rum och kök. Vilken höjd vill du bo på? I Brf Stjärnfyren finns hela 12 våningar att välja på. Ett riktigt höjdarboende med fantastiska utblickar!

För mer information, se gärna projektets hemsida: www.riksbyggen.se/stjarnfyren
Här finns även andra lägenhetstyper, priser med mera angivna.

Välkommen att boka privat visning!

Riksbyggens trygghetsfilosofi ger dig ekonomisk trygghet mot oförutsedda händelser.

Läs mer om bostaden
Riksbyggen ekonomisk förening
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets bostadsutvecklare

Guldhemmet 2019