Nyproduktion

Edövägen 7i

Västra Orminge, Nacka kommun Se på karta

2 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 6, hiss finns
Byggår
2020
Förening
BRF Kolet
Om föreningen
Avgift
2 885 kr/mån
Driftkostnad
4 560 kr/år
Pris/m²
52 273 kr/m²
Nyproduktion

För visning, ring Carina Norrbom på 070-999 00 80.

Flexibelt tillträde, få lägenheter kvar

På en hög höjd strax intill ett grönområde nära Orminge centrum i Saltsjö-Boo planerar Aros Bostad för omkring 260 bostäder. Ett hemtrevligt kvarter med flervåningshus byggda i trä och endast 20 minuter från Stockholms innerstad. Det nya bostadskvarteret O2 Orminge är sprunget ur tanken på trivsel, gemenskap och kvalitet. Husen och kvarteret ritas av det välrenommerade arkitektkontoret DinellJohansson och uppförs av den kunniga byggpartnern Lindbäcks. Husen är välbyggda och yteffektiva med levande rum som känns igen genom sina luftiga gröna gårdar. Området konstrueras i gedigna naturmaterial med både grundstomme och fasad gjorda i svenskt trä.

De ljusa lägenheterna i O2 Orminge karaktäriseras av genomtänkt enkelhet och ett stilrent utförande. Klassiska material är valda för sin hållbarhet och beständighet liksom för att kunna åldras och bli vackrare med tiden.

Det går lätt och fort att ta sig fram med kommunala färdmedel då Orminge Centrum utöver bra butiker och mataffärer är ett nav för busskommunikationen i området. Att få komma till O2 Orminge är som att äntligen hitta hem!

Läs mer om bostaden
SkandiaMäklarna Nacka

Kontakt

Carina Norrbom

SkandiaMäklarna Nacka
Mäklare Carina Norrbom, SkandiaMäklarna Nacka
0709990080