Johan Enbergs väg 40 B

Västra skogen / Huvudsta, Solna Se på karta

2 950 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
48,8 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1969
Förening
BRF Marskalken nr 2
Om föreningen
Avgift
2 685 kr/mån
Driftkostnad
5 650 kr/år
Pris/m²
60 451 kr/m²

Välkomna till denna modernt renoverade 2:a med stor uteplats.
Den här bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, ett stort badrum med golvvärme, en generös hall och ett sovrum med gott om förvaring. Denna bostad har tidigare varit en etta men tack vare ombyggnation där köket har flyttats ut i vardagsrummet kan bostaden numera nyttjas som en tvåa. Till bostaden hör ett väl tilltaget källarförråd på ca 8-9 kvm. (säljarens information)

Brf Marsalken nr 2 är en stabil och lågt belånad bostadsrättsförening! Föreningen har även 5 st hyresrätter (dolda tillgångar inför framtiden) samt friköpt mark (2000). Andra utrymmen som kommer föreningens medlemmar till nytta är två tvättstugor, samlingslokal med kök, övernattningsrum med dusch/toalett, hobbyrum, förråd samt två lokaler som hyrs ut till externa hyresgäster.

Här bor ni på ett av Solnas mest eftertraktade adresser intill Ulvsundasjön och Pampas Marina. Här väntar även hela Solnas breda utbud på service och upplevelser inom bekvämt avstånd. Västra Skogens tunnelbanestation (två linjer) finns endast ett stenkast från porten och ni har även tillgång till ett flertal busslinjer i närområdet. Missa inte denna pärla! Välkomna till ett riktigt toppläge!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling