Trubadurvägen 3, Vån 6 / 7

Västra Skogen / Huvudsta, Solna Se på karta

3 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
65 m²
Balkong
Ja
Våning
6 av 7, hiss finns
Byggår
2016
Förening
BRF Laboratoriet
Om föreningen
Avgift
3 521 kr/mån
Pris/m²
59 923 kr/m²
Antal besök
829
Dagar på Hemnet
11

** SPA MED JACUZZI & BASTU SAMT STOR TAKTERRASS I FÖRENINGEN **

Varmt välkomna till denna välplanerade 2:a om 65 kvm! Denna bostad andas ljus, öppenhet och effektivitet, vilket du upplever redan vid entrén. I och med att byggnaden uppfördes år 2016 möts du av material och utrustning i nyskick med attraktiv planlösning. Rikligt med förvaringsutrymmen finnes bakom stilrent ytskikt på flera ställen i bostaden, du har även ett privat förråd som ingår i avgiften. Stilrent, inbyggt maskineri ger köket sin fulla utrustning bakom stilrena luckor i vitt med rostfria handtag. Vardagsrummets intilliggande placering skapar här en perfekt plats att möblera till stor matplats - perfekt att nyttja vid familjär matlagning och sociala sammanhang. Ljusflödet strålar in ifrån vardagsrummet via stora fönsterpartier och skapar rymd både tillsammans med den generösa takhöjden. Det bjuds på ett avskilt, avkopplande sovrum med platsbyggda förvaringssystem och rymlig plats för master-bed. Badrummet innefattar både stådusch och tvättmaskin, allt i nyskick med säkra kulörer och materialval passande din moderna vardag.

Som medlen i föreningen har du tillgång till ett lyxigt spa med bastu och bubbelpool, stor takterrass med grillplats och två pergolor samt en fullutrustad gemensamhetslokal. Gymanläggninga finns både i fastigheten och ytteligare ett rakt över gatan! Det finns även en gemensam elbil som bokas via app. Utöver dessa förmåner råder även två gemensamma tvättstugor, stort cykelgarage med tillhörande verkstad och Kemtvättsservice. Även garage i anslutning till fastigheten.

Runt husknuten har man ICA, kort sträcka till Sushi restaurang, café och gym. Här bor du med närhet till grönområden, Pampas Marina, gång och cykelavstånd till Kungsholmen och Vasastan. Endast ca 600 meter till T-bana Västra-skogen som tar dig in till T-centralen på bara 7 minuter. Här har man direkt närhet till underbara Hornsbergsstrand och Kungsholmen med dess rika utbud av restauranger och caféer. För den aktive råder underbara jogging- och promenadstråk längst Ulvsundasjön med Augustendals 4H-Klubb, Hufvudsta ridklubb och Huvudsta kanotklubb. I motsatt riktning når du Natursköna Hagaparkens gröna ytor med både restauranger, friluftsområden och uppskattade Fjärilshuset.

Läs mer hos mäklaren
Unik Fastighetsförmedling AB