Diktarvägen 8, uteplats

Västra Skogen/Ingenting, Solna kommun Se på karta

2 595 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
44,5 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
2014
Förening
HSB BRF Ektorget i Solna
Om föreningen
Avgift
2 608 kr/mån
Driftkostnad
1 260 kr/år
Pris/m²
58 315 kr/m²

// 3 meter till tak! // Uteplats i söderläge // Nybyggt 2016 // Fullt utrustat boende // Stilren smidesvägg // Stabil förening med garage i huset // Promenadavstånd till Kungsholmen // Närhet till grönska, service samt kommunikationer //

I detta attraktiva läge nära grönområden, vatten och kommunikationer finns nu möjlighet att förvärva denna pärla i toppskick! En ljus och välplanerad 2:a med tre meter till tak som erbjuder kök och vardagsrum i öppen planlösning, sovrum avskärmat med modern industrivägg och badrum i toppskick. I denna bostad bor du med uteplats i söderläge. Här kan du verkligen trivas i ett nybyggt (2016) hus med mysig innergård och promenadavstånd till Kungsholmen samt City i naturnära kvarter.

HSB Brf Ektorget i Solna är en trygg och stabil förening där huset stod färdigt 2016. Föreningen disponerar över en trevlig innergård och varmgarage som nås direkt från hissen.

Här bor du i ett citynära läge med närhet till önskvärd service och grönska. Inom ett stenkast finns flertalet bekvämligheter såsom bland annat MittGym, STC, MittCafé, ICA, Nonni Sushi och Oh Poké. I närheten finns gröna Lundbyparken och trevliga Pampas Marina med härliga promenadstråk. Vidare finns goda kommunikationer som Västra Skogen T-bana och bussar som tar dig direkt till Odenplan och Solna Centrum. Bostaden ligger perfekt läge med gång- och cykelavstånd till Kungsholmen och Vasastan.

Ett boende som måste upplevas på plats!

Läs mer hos mäklaren
MOHV Solna

Kontakta mäklaren

Melissa Scholz

MOHV Solna
Mäklare Melissa Scholz, MOHV Solna
070-4539883

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.