Armégatan 9B

Västra Skogen, Solna kommun Se på karta

2 550 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
38 m²
Balkong
Ja
Byggår
2016
Förening
BRF Laboratoriet
Om föreningen
Avgift
2 058 kr/mån
Pris/m²
67 105 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS! KONTAKTA MÄKLARE FÖR PRIVATVISNING!

- Fantastisk balkong
- Oslagbart läge
- Låg månadsavgift

Varmt välkomna till en oslagbar 2:a med attraktivt läge i Solna!
Här bor du med närhet till grönområden, Pampas Marina, gång och cykelavstånd till Kungsholmen och Vasastan. Endast 400 meter till T-bana Västra skogen som tar dig in till T-centralen på bara 7 minuter.

Lägenhetens öppna yta i vardagsrum och kök ger en fantastisk social yta med flertalet möjligheter att möblera efter egen smak. Varje kvadratmeter är väl utnyttjad och de stora fönsterpartierna skänker lägenheten behagligt ljus. Stilrent kök med gott om förvaring och bra med arbetsytor på en tidlös bänkskiva. I sovrummet med plats för både säng och förvaring samt badrum med plats för tvättmaskin. Lägenheten är registrerad som 1 rok enligt lägenhetsutdraget.

Som boende i Brf Laboratoriet får man tillgång till de fantastiska gemensamma utrymmen som solterrass med grill, stor gemensam lokal i anslutning till terassen, relaxavdelning med bastu och stor jacuzzi, gård och garage finns att hyra i huset.

Från bostaden är det ca 3 min promenad till T-bana Västra Skogen (trafikeras av två linjer) som tar dig till T-Centralen på ca 7 min. Utmärkta cykelvägar tar dig till City och Vasastan på ca 15 minuter, för den bilburne är det lätt att komma ut på Essingeleden för vidare färd på E4 förbi Stockholm. Det är även goda tvärförbindelser med buss, bl.a. linje 123 (Vreten-Solna C), 152 (Älvsjö-Liljeholmen-Bromma Flygplats) och 507 (S:t Eriksplan via Karolinska).

i Närområdet finns bl.a. Huvudstabadet, Pampas Marina och Huvudsta Ridhus. Kort avstånd till trevlig gångväg längs med vattnet som leder till Karlbergs slott alt. vidare till Kungsholmen och Vasastan och på ca 10 min promenad nås Solna C med all närservice.

Läs mer hos mäklaren
Notar

Kontakta mäklaren

Lawan Farag

Notar
Mäklare Lawan Farag, Notar
0735-18 03 22
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2021