Sydvärnsgatan 1A

Våxnäs, Karlstads kommun Se på karta

1 150 000 kr

995 000 kr +16 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
58 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
1960
Förening
HSB BRF Bjälken i Karlstad
Om föreningen
Avgift
3 689 kr/mån
Driftkostnad
4 164 kr/år
Pris/m²
19 828 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS!

Nu ges möjligheten att flytta in i denna välplanerade 2:a i toppskick! Den stilfulla och ljusa interiören följs i hela lägenheten och ger ett modernt intryck. Planlösningen är väldisponerad där varje kvadratmeter fyller sin funktion. Här erbjuds ett underbart kök med all tänkbar utrustning, det i kombination med goda arbetsytor och bra förvaring gör köket njutbart för den matlagningsintresserade. Vardagsrummet är socialt och möjliggör att umgås i stora sällskap. Fräscht badrum utrustat med tvättmaskin och ett sovrum med plats för dubbelsäng. Rymlig hall med flera garderober samt en stor walk-in-closet som tack vare dess storlek rymmer det mesta i klädväg.

Den inglasade balkongen i söderläge höjer livskvaliteten för dig som boende. Här kan du njuta av många soltimmar under större delen av dagen. Hiss från markplan!

Stor och välmående förening där det, utöver det egna boendet, tillkommer flertalet faciliteter så som parkeringsplatser, ett mindre gym, gästlägenhet, 3 tvättstugor, trivsellokal, välskött innergård med lekpark och grillmöjligheter samt vindsförråd som följer lägenheten. Här bor man dessutom med ett bra läge nära Våxnäs Centrum med riktigt bra förbindelser samt all nödvändig service inom närområdet.

Måste ses. Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Kontakta mäklaren

Frida Finn

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
Mäklare Frida Finn, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
070-775 21 03