Sydvärnsgatan 1B

Våxnäs, Karlstads kommun Se på karta

1 075 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
57 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 7, hiss finns
Byggår
1960
Förening
HSB BRF Bjälken i Karlstad
Om föreningen
Avgift
3 708 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
18 860 kr/m²

Nu har vi det stora nöjet att kunna presentera en mycket fin 2:a på andra våningen med hiss från markplan. Detta hem erbjuder allt man kan önska sig; stilrent och renoverat kök, fräscht badrum med tvättmaskin, sovrum med tillhörande klädkammare samt ett vardagsrum som möjliggör att umgås i stora sällskap. Nya ytskikt i moderna färgtoner genomsyrar bostaden för att inte tala om den rymliga, inglasade balkongen i västerläge som blir den självklara favoritplatsen under stora delar av året.

Här bor du i ett lugnt område med en trevlig HSB-förening. Föreningen erbjuder även goda gemensamhetsutrymmen så som en välskött innergård, en lokal med kök och toalett som föreningens medlemmar har möjlighet att använda vid behov.

På Sydvärnsgatan bor du med ett bra läge nära Våxnäs Centrum där du har bra förbindelser till Karlstad centrum, universitetet och handelsområdet Bergvik, samt där du har all nödvändig service inom närområdet. Här har du även närhet till fina grönområden och härliga promenadstråk.

Varmt välkomna på visning!

Läs mer hos mäklaren
Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad

Kontakta mäklaren

Lina Törnqvist

Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
Mäklare Lina Törnqvist, Länsförsäkringar Fastighetsförmedling Karlstad
072-080 33 92

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.