Nyproduktion

Fribordsgränd, lgh 1104

Vega, Haninge Se på karta

1 765 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
39 m²
Balkong
Nej
Våning
1 av 6, hiss finns
Avgift
2 270 kr/mån
Pris/m²
45 256 kr/m²
Antal besök
1 457
Dagar på Hemnet
14
Nyproduktion

* Smygpremiär för försäljningarna av lägenheterna i vår nästa etapp med nybyggda bostadsrätter i populära Vega är nu igång. Vi har nu släppt de 20 första lägenheterna i Supernova och försäljningen av dessa pågår mellan 20 juli och 3 augusti. Boka din lägenhet redan idag genom att fylla i en köpanmälan här: www.stenafastigheter.se/bostader/saljstart-brf-supernova/ Så kontaktar vår mäklare dig och guidar dig genom hela köpprocessen.

Planerad inflyttning våren 2023.

Brf Supernova i Vega, boka och läs mer om ditt nya hem redan idag via denna länk: https://www.stenafastigheter.se/supernova/

20 LÄGENHETER i säljsläpp 1. Först-till-kvarn principen gäller - Passa På - Fasta Priser utan budgivning- Planerad inflyttning våren 2023.

GÅ IN HÄR FÖR ATT GÖRA DIN KÖPANMÄLAN OCH LÄS MER OM PROJEKTET: https://www.stenafastigheter.se/supernova

Nu har vi smygpremiär med möjlighet till köpanmälan för säljsläpp1, 20 lägenheter i Brf Supernova.

20 nya bostadsrättslägenheter, som byggs i populära Vega, längs med Fribordsgränd i den växande stadsdelen Vega, bara 20 min från Stockholms innerstad.

Brf Supernova säljsläpp 1 består av 20 ljusa och moderna lägenheter i storlekar om 1–4 rum och kök fördelade på 29–83 välplanerade kvadratmeter. Alla lägenheter har balkonger eller uteplats. Lägenheter som både ger utrymme för minnesvärda stunder och livets föränderliga resa.

Hemmens öppna ytor bjuder in till gemenskap och umgänge. Den genomtänkta inredningen med urban touch och naturnära toner omfamnar ditt hem med både harmoni och elegans. En stil som ligger rätt i tiden, både nu och många år framåt. De ljusa trägolven och det marmorinspirerade stänkskyddet i köket ger en känsla av lyx. Klinkergolvet i hall och badrum smälter samman fint med trägolvet. De sofistikerade grå och svarta detaljerna i kök och badrum är speciellt utvalda för att vara tidlösa och hållbara. Sammansättningen av hållbara material och harmoniska uttryck ger en fin och stabil stilgrund till ditt framtida hem.

I Supernova kan du njuta både inomhus och utomhus. Alla lägenheter har balkonger eller uteplats. Dessutom kan du kliva ut till kvarterets gemensamma innergård, omsluten och grönskande med himlen som tak.

Med pergola och sittplatser i härlig grönska bjuder den omslutna innergården in till sociala stunder med både gamla vänner och nya grannar.

I Supernova bor du nära allt du behöver för en enklare vardag. Pendeltågsstationen runt husknuten, gångavstånd till nya gymmet och matbutiken ICA nära.

Planerad inflyttning våren 2023.

Läs mer här: https://www.stenafastigheter.se/supernova

Välkommen till Brf Supernova!

Läs mer om bostaden
HusmanHagberg Haninge