Nyproduktion

Slörgränd 4

Vega, Haninge kommun Se på karta

2 350 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
43 m²
Våning
5 av 5
Förening
BRF Gnistra
Om föreningen
Avgift
2 890 kr/mån
Pris/m²
54 651 kr/m²
Antal besök
1 607
Dagar på Hemnet
12
Nyproduktion

Trevlig tvårumslägenhet med en mycket väl genomtänkt planlösning. Hall med bra förvaring genom garderob och städskåp. Vardagsrum i öppen planlösning mot kök med gott om plats för såväl soffgruppen som matplatsen. Modernt kök från IKEA med all utrustning som kan tänkas såsom: Induktionshäll, varmluftsugn, mikro, diskmaskin samt kombinerad kyl/frys.
Sovrum med separat klädkammare/förråd i anslutning för en riktig hotellkänsla. Härifrån är det utgång till lägenhetens rymliga balkong.
Helkaklat badrum utrustat med kombimaskin för tvätt/tork. Duschhörna med vikbara glasväggar samt förvaring genom kommod under handfat. Lägenheten har i övrigt genomgående vitlaserat ekparkettgolv samt vitmålade väggar.

Inflyttning preliminärt Maj 2023

Brf Gnistra bygger vi just intill pendeln i Vega och kvarteret blir levande med lokaler i botten av huset. Här bor du Svanenmärkt i smart planerade lägenheter med allt du behöver. Den gröna innergården erbjuder både pergola och naturlekplats, och smidig parkering av cykeln. På bara några minuter når du såväl naturreservat som handelsplatser.

Välkommen att boka din privata visning i någon av våra visningslägenheter i Vega.

Läs mer om bostaden
Ikano Bostadsutveckling AB

Kontakt

Gulsah Bulduk

Ikano Bostadsutveckling AB
0766082280