Vendelsömalmsvägen 233

Vendelsö, Haninge Se på karta

1 795 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
70 m²
Balkong
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Alfågeln 226 i Haninge
Om föreningen
Avgift
4 436 kr/mån
Pris/m²
25 643 kr/m²
Antal besök
1 718
Dagar på Hemnet
16

Här kommer du in i en ljus och stor funkislägenhet där solens strålar har fri tillgång under hela dagen. Bostaden har två rum och kök och en boyta om 70 kvadratmeter. De väl tilltagna förvaringsutrymmena gör att du inte behöver offra ett enda plagg eller pryl när du flyttar hit.

Denna lägenhet har mycket som är värt att lyfta fram. Den trevliga och inbjudande hallen ger ett gott första intryck av bostaden, följt av ett rymligt, välplanerat och socialt vardagsrum och ett härligt, modernt och stilrent kök med spis, fläkt, ugn, kombinerad kyl/frys, mikrovågsugn och diskmaskin. Vardagsrummet erbjuder fönster åt två håll, generösa sällskapsytor och möjligheten att dela av för ytterligare sovrum.

I vardagsrummet hittar vi utgången till bostadens stora och insynsskyddade balkong med plats för en mindre loungedel. Här kan du njuta av både frisk luft och solens strålar med utsikt över skogen.

HSB BRF Alfågeln 226 är en välskött, stabil och aktiv förening med god ekonomi, god sammanhållning och en tydlig och långsiktig plan för framtida förbättringar
om bland annat tillhandahåller bl.a. tvättstuga, bastu, gym, övernattningslägenhet, lekplats, MC-garage, cykel- och barnvagnsrum samt trevliga innergårdar.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Haninge

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 28
    feb
    Idag kl. 12:00–12:45
    Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.