Gyllenstensgatan 1

Munkebäck, Göteborg Se på karta

2 990 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
61 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 4, hiss finns
Förening
BRF Stencristallen
Om föreningen
Avgift
2 508 kr/mån
Driftkostnad
3 600 kr/år
Pris/m²
49 016 kr/m²
Antal besök
2 434
Dagar på Hemnet
16

Välkommen till detta moderna boende, som med sin stilrena arkitektur, generösa takhöjd om 285 cm, genomgående parkettgolv och inslag av vardagslyx såsom golvvärme i det helkaklade badrummet erbjuder något utöver det vanliga. Detta är en bostad med genomgående stilrena, slitstarka ytskikt, balkongyta på loftgången med härlig kvällssol samt gott om förvaring belägen där Kålltorp och Munkebäck flätas samman, i lummiga Vidkärr. Här bor du i en stabil förening med fantastiskt bra ekonomi, vilket speglar sig i bostadens otroligt låga avgift om endast 2508:-.

Detta är ett eftertraktat område med sin härliga balans av naturen och stadslivet. På lika kort tid som du per spårvagn tar dig till Göteborgs myllrande stadskärna, tar du dig även till fots till de närliggande grönområdena. Vill man nå det fantastiska utbud av friluftsaktiviteter Härlanda Tjärn och Skatås erbjuder nås detta på en 10 minuters cykeltur. Ta då del av olika elljusspår, orientering, frisbeegolf, inne- samt utegym och mycket mer.

Ett stenkast från bostaden ligger hållplatser där inte bara spårvagn 1, 3 och 5 trafikerar, utan även stombuss 17. Utbudet av kollektivtrafik gör att du snabbt och med lätthet tar dig till alla Göteborgs hörn.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Göteborg Östra Centrum

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.