Nyproduktion

Klövern 11, lgh B2

Visby, Gotland Se på karta

1 925 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
2 rum
Boarea
55 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 3, hiss finns ej
Avgift
2 890 kr/mån
Pris/m²
35 000 kr/m²
Nyproduktion

Nu har vi äran att få presentera klimatsmarta Brf Klövern i Visby där det kommer att byggas 24 mycket intressanta lägenheter fördelade på 4 st våningshus samt ett gårdshus.

Lägenheterna kommer att byggas med ett fokus på miljön. Man har därför valt att bygga dessa lägenheter med en trästomme istället för betong eller stål då det har många fördelar och är mer sparsamt för vår miljö. Arriba har valt att använda sig av en rad innovativa lösningar som tex individuell mätning för el, värme och kall- och varmvatten så att du själv ska kunna påverka dina egna månadskostnader!

Man slutar såklart inte bara där... De satsar även på en fantastisk innergård med fruktträd, bärbuskar och såklart ett bevattningssystem där man tar tillvara på regnvattnet. Man kommer att förbereda för solceller, laddstationer för elbilar och de har ambitionen att ordna en el-cykelpool till bostadsföreningen.

Det kommer finnas tre tillvalspaket i olika prisklasser: "Bra", "Bättre" och "Bäst" där det kommer finnas möjlighet till val av parkettgolv, kakel, klinker, kulör och material på köksluckor, bänkskivor, handtag och uppgraderade vitvaror.
Det kommer inte vara möjligt att välja utanför de olika tillvalspaketen. Utöver dessa paket finns ett externt tillval som vi kallar "Smart", där elen i lägenheten kommer gå att appstyra.
Tillvalspaketen kommer presenteras inför skrivning av förhandsavtal på lägenheten.

Läs mer om bostaden
Fastighetsbyrån Gotland