Körvelgatan 43 C

Årsta, Uppsala Se på karta

2 195 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
79,7 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1971
Förening
BRF Kvannen
Om föreningen
Avgift
4 195 kr/mån
Pris/m²
27 541 kr/m²
Antal besök
3 086
Dagar på Hemnet
10

Välkommen till denna ljusa och mycket tilltalande lägenhet i Södra Årsta. Smart omgjord till en 4:a med två rejäla uteplatser varav en i bästa sydvästläge med sol från tidig dag till sen kväll. Detta är en lägenhet som passar utmärkt för barnfamiljen såväl som villasäljaren.

Planlösningen har öppnats upp genom att ingången till vardagsrum har gjorts större vilket skapar en helt ny rymd i lägenheten. Lägenheten erbjuder bland annat ett fräscht kök med bra matplats, stort sovrum med utgång till den soliga uteplatsen, rejält vardagsrum även den med utgång till stor uteplats som väter mot föreningens baksida och en stor gräsyta. Två bra sovrum det ena med praktisk loftsäng med smart förvaring under. Utöver detta finns ett badrum med badkar och tvättmaskin med bra arbetsyta över.

Till lägenheten hör ett förråd beläget i trapphuset. Stabil förening med lugna gårdsmiljöer, grönytor, motionsrum, moderna tvättstugor och övernattningsrum. Som boende i Södra Årsta har ni nära till bland annat parker, skolor, förskolor, idrottsplats, mataffärer och annan service i såväl Årsta Centrum som Gränby Centrum.

Välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
  • 11
    maj
    Imorgon kl. 18:30–19:00
    Bokad visning – anmälan sker hos mäklaren. Klicka på ”Läs mer...” och sen ”Anmäl mig". Obs, max 2 pers/sällskap!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.