Övre Olskroksgatan 8

Bagaregården, Göteborg Se på karta

3 450 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Nej
Våning
3 av 5, hiss finns
Byggår
1929
Förening
BRF Övre Olskroksgatan 8
Om föreningen
Avgift
4 399 kr/mån
Driftkostnad
5 880 kr/år
Pris/m²
42 593 kr/m²
Antal besök
5 243
Dagar på Hemnet
8

Inbjudande hem i kulturhistorisk värdefull fastighet från 1929. Med välbevarade inredningsdetaljer såsom generös takhöjd, fiskbensparkett, framtagna brädgolv, skafferi, pigkammare, höga fotlister, vackra profilerade dörrkarmar och takrosetter. I lägenheten finns även ett renoverat badrum.

Lägenheten är både elegant och representativ men har samtidigt en hemtrevlig charm och unik karaktär - här kommer ni verkligen att trivas. Med varsamma renoveringar kan detta hem bli ert drömboende.

Här bor ni i en vacker och kulturhistoriskt värdefull fastighet i utkanten av mysiga Bagaregården. Fastigheten och huset kännetecknas av en stram 1920-talsfasad i rött tegel med tidstypiska detaljer såsom mönstermurad dekor, dörromfattning i natursten, dekorativa fönster och exklusiv förträdgård med lågt smidesstaket. Ett stenkast bort ligger Olskrokstorget med blomsterbutik, frukthandel, mataffärer och annat man kan tänkas behöva. Bagaregården ligger med cykelavstånd till centrum men också med närhet till härliga grönområden såsom Delsjön och Skatås. Buss och spårvagn tar er in till city på bara några minuter från närliggande knutpunkten Redbergsplatsen.

Kontakta mäklaren för mer information om detta ljuvliga hem!

Läs mer hos mäklaren
Erik Olsson Fastighetsförmedling

Kontakta mäklaren

Frida Dexell

Erik Olsson Fastighetsförmedling
Mäklare Frida Dexell, Erik Olsson Fastighetsförmedling
073-400 98 16

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.