Holbergsgatan 65

Bromma Blackeberg, Stockholms kommun Se på karta

3 300 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
69 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1952
Förening
HSB BRF Irländaren i Stockholm
Om föreningen
Avgift
4 335 kr/mån
Pris/m²
47 826 kr/m²

ACCEPTERAT PRIS, RING FÖR VISNING! Renoverad och fin trea högst uppe på gaveln av huset. Mycket ljus bostad med fönster i tre väderstreck och en sydvästvänd balkong mot gården. Fritt och härligt läge med sol verkligen från morgon till kväll. Bostaden innanför har öppen och social planlösning, nyrenoverat kök, stambytt badrum samt två rymliga sovrum. Dessutom finns det en klädkammare mellan dessa med ett fönster, vilket gör att ni med fördel kan göra om lägenheten till en riktigt bra fyra med tre sovrum i fil. Missa inte detta, så hjärtligt välkomna på visningarna!

Från bostaden har ni endast några minuters promenad till såväl perfekta kommunikationer och all tänkbar service, som till Mälaren och storskogen i Grimsta naturreservat. Här går ni bland uråldriga träd längs den västvända strandpromenaden precis vid vattenbrynet. Från Ljunglöfska slottet och norrut, hela vägen till Hässelby Strand. Upplysta promenadslingor, flertalet utegym samt gott om släta badklippor och upphöjda grillplatser på berget där ni kan njuta av de vackra solnedgångarna. Här finns också Kvarnvikens kvarn, Båtklubben och Kanaanbadet med det mycket populära Trädgårdscaféet som har öppet alla dagar och serverar riktigt bra mat samt anordnar bl.a. grillkvällar med livemusik under sommarhalvåret.

Den vackra och genuina bebyggelsen i Blackeberg är centrerad kring ett genuint 1950-talstorg med bland annat torghandel, Hemköp, restauranger, småbutiker, apotek, bibliotek och biograf. Här växer utbudet dessutom mer och mer för varje år. I det angränsande området Södra Ängby finns även en en riktigt fin kvarterskrog och Gateau.

Jag flyttade själv till området redan 2010, så ring mig gärna på mobilen om ni vill veta mer om alla tusen fördelar!

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmets logotyp

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020