Garvaregatan 4

Centralt / Strömmen, Norrköpings kommun Se på karta

3 095 000 kr

3 295 000 kr -6 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
84 m²
Våning
4 av 17, hiss finns
Byggår
2022
Förening
BRF Sländan
Om föreningen
Avgift
6 210 kr/mån
Driftkostnad
13 048 kr/år
Pris/m²
36 845 kr/m²

Bo där vatten och privatliv möts, närmare bestämt på våning fyra i ett av Norrköpings mest omtalade hus.
Nuvarande ägare valde specifikt den här lägenheten då de ville slippa insyn från Strömsparken men inte förlora närheten till vattnet - de träffade mitt i prick. Ingen ser in men Motala ström är en del av upplevelsen.

Lägenheten kommer med alla fördelar som man kan förvänta sig av en nyproduktion. Här är allt nytt, ljust och fräscht för att använda några av mäklarbranschens mesta slitna utryck. Men nuvarande ägare har, trots sin korta tid i bostaden, hunnit sätta sin prägel.

Närheten till allt är så klart en stor fördel här på Garvaregatan. I industrilandskapets utkant har du restauranger och butiker med postombud, mataffärer och folkliv i kvarteren runtomkring. På runt hörnet ligger Mannam, ditt framtida lunchhak som serverar magiska koreanska smaker, strax intill Mannam ligger stans bästa frukost i form av Konditori Mjölnaren. Här finner du en ruggigt bra frukost för hundralappen - perfekt till helgen eller när du vill unna dig något extra!

Närheten till det mesta är så klart en stor fördel här på Garvaregatan. Runt hörnet från Motala Ström har du även butiker med postombud, mataffärer och folkliv i kvarteren runtomkring. Du når Norrköpings centralaste delar på strax över minuten och Centralstation på under tio minuter. Men jag kan inte understryka det nog, njut av närheten till Motala Ström.

Lägenheten är för dig som älskar att bo där det händer, men gärna åtnjuter lugn när du känner för det. Garvaregatan är sävligt lugn trots sitt centralstyrda läge. Området är känt för sina trevliga restauranger och sena kvällar, men när du känner dig klar för aftonen tar du bara hissen och stänger dörren. Tystnaden och lugnet är total.

När dörren slår igen känns citylivet långt bort. Det är tyst och insynen noll. Med två tilltagna sovrum, ett rymligt badrum, och kök och vardagsrum i härligt öppen planlösning är detta hem som gjort för såväl privat vardag som sociala festligheter.

Välkommen Garvaregatan 4 och Brf Sländan, en förening som placerad på en av Norrköpings mest uppskattade gator!

Läs mer hos mäklaren
Fastighetsbyrån Norrköping

Kontakta mäklaren

Daniel Sochor

Fastighetsbyrån Norrköping
Mäklare Daniel Sochor, Fastighetsbyrån Norrköping
0701403045
Här kommer budgivning med BankID att erbjudas