Nyproduktion

Hagvallavägen 16C

Djursta, Eskilstuna kommun Se på karta

1 995 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
72 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
2021
Förening
BRF Hagvalla 2
Om föreningen
Avgift
3 300 kr/mån
Pris/m²
27 708 kr/m²
Nyproduktion

Sista lägenheten på Hagvallavägen 16! Endast 3 lägenheter kvar i hela projektet! Samtliga på övre plan och samtliga är på 72 kvm. Nu saluförs helt nya Brf Hagvalla med 18 st lägenheter där 16 st är på 72 kvm fördelat på 3,5 rum och kök samt 2 st om 79 kvm fördelat på 4 rum och kök. Vitt designkök från Vedum med hög Brf standard och goda förvaringsmöjligheter. Rostfria vitvaror av högsta kvalité med kyl, frys, induktionshäll, inbyggd varmluftsugn, inbyggd mikrovågsugn samt diskmaskin. Vardagsrum i öppen plan med köket och utgång till balkong. Helkaklat badrum med klinkergolv, golvvärme, spotlights i tak, tvättställ i kommod, duschplats, handdukstork samt kombinerad tvätt- och torktumlare. Sovrummen är rymliga och ljusa med ekparkett och garderober.

Materialval har valts enligt Sundahus.
Uppförda som lågenergihus. Samtliga lägenheter byggs som egen brandcell. Byggnaderna har verksamhetsklass 3.

Tomten gränsar till Mälarvägen och är skyddad med ljudplank. Kollektivtrafik finns med hållplats vid Mälarvägen, gång och cykelvägar finns i anslutning till vägen.

Uppförande av asfalterade uppfarter. Området omgärdas med staket och grindar. Cykelställ i anslutning till förråd. Planerade grönytor och häckar samt gräsytor med plantering av träd. Möjlighet till dubbla parkeringar till respektive lägenhet och förråd i fristående byggnad.

Varmt välkommen att kontakta ansvarig mäklare vid frågor, funderingar och/eller intresseanmälan.

Läs mer om bostaden

Kontakt

Thomas Forslöf

Forslöf Fastighetsförmedling
Mäklare Thomas Forslöf, Forslöf Fastighetsförmedling
072-3736651