Kommande

Sjöbjörnsvägen 66B

Gröndal, Stockholms kommun Se på karta

5 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
75 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 5, hiss finns
Byggår
1946
Förening
BRF Sjöfortet
Om föreningen
Avgift
4 485 kr/mån
Driftkostnad
4 500 kr/år
Pris/m²
75 933 kr/m²
Kommande

Varmt välkomna till en fantastisk lägenhet i populära Brf Sjöfortet!

Här blir vardagen förändrad, nu är morgon- och kvällsdopp en vana med långa dagar i solen som avslutats med grillkvällar. Här erbjuds du en ljus och inbjudande lägenhet med en stor och soldränkt uteplats! Lägenhetens uteplats erbjuder gott om plats för matgrupp, loungemöbler och odlingsmöjligheter. Varma årstider står dörren öppen och uteplatsen blir som ett extra rum. Lägenheten är välplanerad och disponeras idag som fyra rum och kök. Med ca 3 meter i takhöjd och stora fönsterpartier har lägenheten en fantastisk rymd. Kök och vardagsrum ligger i öppen och social planlösning. Därtill finns ytterligare tre rum som i dagsläget disponeras som sovrum/barnrum. Vidare erbjuds ett stort badrum med separat tvättdel. Nyttjanderätt till ett externt förråd.

Brf Sjöfortet är en mycket populär och omtyckt förening som har det lilla extra! Huset uppfördes 1946 som industribyggnad och byggdes 1998 om till 109 st bostadsrättslägenheter. Föreningen upplåter även en föreningslokal/övernattningslägenhet, gym/motionsrum, bastu och dusch samt tvättstuga. Fastigheten är ritad av arkitekten Gustaf Mattsson och är därmed i en klass för sig. Föreningen erbjuder sina medlemmar unika bekvämligheter precis invid Mälarens glittrande vatten. Föreningen har en egen gemensam brygga med 12 bryggplatser, 12 bojplatser och badmöjligheter som endast medlemmar i föreningen kan utnyttja. Påväg ner till bryggan ligger föreningens grillpaviljong som erbjuder flertalet sittplatser med bord och stolar. Vidare erbjuds ett cykel- och barnvagsförråd samt soprum, återvinningsrum och återbruksrum. Föreningen disponerar även över flertalet parkeringsplatser samt garageplatser. Naturen finns runt hörnet då fastigheten gränsar till bryggan och därifrån leder ett idylliskt stråk längs vatten och skog, förbi Rävudden och Vinterviken och hela vägen bort mot Eolshälls 4H-gård. Föreningen amorterar kontinuerligt av på lånen och har en stabil ekonomi. I nuläget finns inga planerade avgiftsförändringar eller kommande renoveringar (Kontrollerat 2023-04-04).

Gröndal, en grön oas med Mälarens bad- och båtliv tätt inpå knuten samtidigt som du har närhet till stadens puls. Här finner du det mesta inom räckhåll såsom service i form av butiker, kommunikationer, vårdcentral och bvc samt ett stort utbud av caféer och restauranger. I området finns fina rekreationsområden som bl.a. Vinterviken och sjön Trekanten med badmöjligheter sommartid och skridskobana vintertid. I närheten finner ni även shopping i populära Liljeholmens galleria samt Söders och Hornstulls nöjen med ca. 20 minuters promenad bort.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen

Kontakta mäklaren

Alexander von Satzger

Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
Mäklare Alexander von Satzger, Svenska Mäklarhuset Hägersten/Liljeholmen
0700924490

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.