Kommande

Svarvargatan 7

Kungsholmen, Stockholm Se på karta

Pris saknas

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
134 m²
Förening
BRF Industriverket
Om föreningen
Avgift
4 946 kr/mån
Kommande

Varmt välkommen till denna unika lägenhet i Brf Industriverket. Här erbjuds ni en lägenhet i två etage på 134 kvm bruksarea, disponerat som 72kvm boarea och 62 kvm biarea. På det övre plan har ni bostadens entré med stor och välkomnande hall där ni direkt slås av de exklusiva materialvalen, generösa takhöjden och sobra färger. I vardagsrummet finner ni det som gör dessa bostäder så eftertraktade och unika i sitt slag, de stora industriella fönsterna. Köket och badrummet är inte ett undantag i de exklusiva tillvalen utan här har ni det bästa och finaste materialvalen. På nedre plan finner ni lägenhetens sovrum, ett allrum och ytterligare ett badrum. Lägenheten har genomgående bra förvaringsmöjligheter. Detta är ett hem för dig som gillar det lilla extra!

Fastigheten uppfördes ursprungligen 1897 och har byggts om från industrilokaler till bostadslägenheter av Oscar Properties. Brf Industriverket omfattar de två byggnaderna Bryggeriet och Radiofabriken som nu är totalrenoverade.

På Svarvargatan 7 bor du på en attraktiv adress mitt emellan vackra Kungsholms Strand och Fridhemsplans puls. Du har nära till mycket bra kommunikationer. Fridhemsplan med flertalet bussar samt tunnelbanans blå- och gröna linje når du med ca 2 minuters promenad. Här passerar även flygbussar till Bromma samt Arlanda förbi. Vid Fridhemsplan finns ett rikt utbud av caféer, restauranger, barer samt all tänkbar service. Några minuters promenad bort i motsatt riktning når du Kungsholmens vackraste promenadstråk, Norr Mälarstrand. Längs med Norr Mälarstrand finns populära restauranger samt trevliga Smedsuddsbadet.

Kommande försäljning , välkommen att anmäla ditt intresse!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Sthlm Kungsholmen

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.