Skanstorget 3A

Linné, Göteborg Se på karta

6 390 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Våning
5 av 6, hiss finns
Byggår
1887
Förening
BRF Skanstorget i Göteborg
Om föreningen
Avgift
4 770 kr/mån
Driftkostnad
1 200 kr/år
Pris/m²
67 979 kr/m²
Antal besök
7 368
Dagar på Hemnet
8

På Skanstorget 3A tar ni hissen till våning 5/6 till denna välkomnande sekelskiftesdröm!

Här slås man av en vidsträckt utsikt över stadens takåsar, hamnen och Skansen Kronan. Bostaden har två balkonger varav den ena i väster med utsikt och kvällssol, samt den andra i öster med morgonsol mot den lugna innergården med vy över grönska på vår och sommar. Denna bostad har två fungerande kakelugnar, en i vardagsrummet och en i sovrummet. Tack vare bostadens höga och fria läge är den insynsskyddad i samtliga rum. Rummet som idag används som kontor kan utan problem användas som barnrum, gästrum eller walk in closet.

Den vackra byggnaden från 1907 i klassisk jugendstil skänker charm och har fina originaldetaljer med högt i tak, stuckaturer, takrosetter, spegeldörrar och två mycket vackra och fungerande kakelugnar. Det höga läget och fönster i två väderstreck, tillsammans med en ypperlig planlösning, gör lägenheten både ljus och hemtrevlig.

Brf Skanstorget är en attraktiv förening med god ekonomi som erbjuder ett trivsamt boende. Den engagerade styrelsen arbetar kontinuerligt med att lyfta standarden och bevara äldre stil. Föreningen upplåter 2 hyresrätter som vid framtida försäljning skapar stora intäkter, samt flertalet lokaler i bottenplan.

Med det perfekta läget i ett populärt område är det ett stenkast till Linnégatans rika café- och restaurangutbud, pittoreska Haga med alla dess butiker, samt Vasastaden med dess historia och arkitektur längs allén som för dig till Avenyn. Längs med gatan finner du trivsamma restauranger och caféer, såsom Spanska köket, Tre Indier, Burgersson, Benne Pasta, Egg and Milk, Alvar & Ivar samt anrika biografen Capitol. Ett par minuters promenad vidare förbi landmärket Skansen Kronan för dig till Slottsskogen som bjuder på sommarsköna grönområden och öppna ytor.

Närmaste kollektivtrafik finns med bussar på Pilgatan och spårvagn från Handelshögskolan. Via framtidsplanen Västlänken når man både Landvetter och Stockholm via tåg från Hagakyrkans station.

I föreningens tvättstuga kan man tvätta och torka 8 maskiner på 2 timmar med hjälp av 4 tvättmaskiner, 2 torkskåp och 2 torktumlare. Det finns bokning via internet och bra med lediga tvättider. Fastigheterna har även gemensamma utrymmen i form av vindar med förråd och källare.

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Bostadsrätter City

Visningstider

Observera att många visningar kräver föranmälan. Kontakta mäklaren för mer information.
 • 28
  feb
  Imorgon kl. 11:00–15:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
 • 1
  mar
  Mån 1 mar kl. 16:00–18:00
  Bokad visning. Anmäl dig på bjurfors.se eller ring Bjurfors 031-761 79 50.
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.