Dagermansgatan 4F

Löten, Uppsala kommun Se på karta

1 895 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 2, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
HSB BRF 50 Dagerman i Uppsala
Om föreningen
Avgift
4 818 kr/mån
Driftkostnad
8 376 kr/år
Pris/m²
22 560 kr/m²
Antal besök
1 153
Dagar på Hemnet
7

Denna 3:a har genom smart planering omvandlats till en mini 4:a och passar den lilla som så väl större familjen. Har ni inget behov av ett extra sovrum så kan rummet nyttjas som en stor walk-in closet för den som drömt om det eller ett fint hemmakontor. Bostaden har ett genomgående fint ljus och rymliga rum. Här erbjuds ett komplett utrustat kök med plats för matgrupp. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum öppnar upp för stora sociala ytor. Den generösa balkongen finner ni från vardagsrummet och här kan ni duka upp med familj och vänner. Lägenheten har även tre sovrum samt ett helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin.

HSB Brf 50 Dagerman är en trevlig förening med bland annat ett gym, tillgång till bastu och relax, festlokal, biljard, pingis samt en tennisbana. Inom området finns det även flera barnvänliga lekplatser med tillhörande uteplatser med grillmöjligheter.

Här bor ni nära det mesta och med ett optimalt pendlingsläge! Härifrån är det nära till både E4-påfarten, som tar dig mot Stockholm och Gävle samt riksväg 55 mot Enköping. Det finns även bra kommunikationer med buss. Intilliggande Heidenstams torg erbjuder mataffär, apotek, vårdcentral, frisör, gym mm. Fina promenad- och motionsspår finns längst von Bahrska häcken och Röborundan som dessutom inkluderar vacker miljö kring Gamla Uppsala högar. Belysta cykel- och promenadvägar finns till och från city och Uppsala Resecentrum, dit du går på ca 25 minuter - det går klart snabbare med cykel.

***
På grund av rådande omständigheter krävs anmälan till visningen. Gå in på vår hemsida för att boka tid. Tryck på knappen "Boka online" för att välja visningstid. För att vi ska kunna hålla visningar på ett tryggt och säkert sätt så ber vi er att respektera den tiden som ni tilldelas och att skyndsamt meddela om ni inte kan komma på visningen. Om ni önskar ordnar mäklaren gärna med digital visning istället för att besöka bostaden på plats.

Varmt välkomna!
***

Läs mer hos mäklaren
Notar
Guldhemmnet logga

Vinnare

Årets Mäklarkedja

Guldhemmet 2020

Visningstider

  • 19
    sep
    Sön 19 sep kl. 11:15–12:00
    Anmälan krävs. Boka själv en tid enligt anvisningar
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.