Karin Boyegatan 8A

Löten, Uppsala kommun Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1968
Förening
HSB BRF 50 Dagerman i Uppsala
Om föreningen
Energiklass
F
Avgift
4 873 kr/mån
Driftkostnad
6 468 kr/år
Pris/m²
28 512 kr/m²
Antal besök
1 285
Dagar på Hemnet
4

Välkommen till Karin Boyegatan 8A!

Nu finns chansen att flytta in i denna fina gavellägenhet på markplan med uteplatser både på fram -/och baksida. Bostaden erbjuder en öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, två sovrum samt ett mindre rum som idag är inrett som ett gästrum men som hade kunnat fungera bra som tex kontor. Stamrenoverat helkaklat badrum med nya fina ytskikt och inredning inkl. tvättmaskin. Den härliga uteplatsen som nås från bostadens vardagsrum har trätrall och ett mindre förråd för trädgårdsredskap samt en del med gräsmatta som passar ypperligt för odling. Här kan man även njuta av förmiddagssolen och på kvällen passar det bra att slå sig ner på framsidan där man kan fortsätta njuta av eftermiddags- och kvällssolen.

Populär bostadsrättsförening med flera av de stora renoveringarna redan utförda och med bra månadsavgift som även inkluderar tv & fiber. Varje lägenhet har även rätt till en p-plats. Till föreningens gemensamma utrymmen hör bland annat gym, bastu, hobbyrum, tvättstuga med modern teknik. och festlokal för upp till 40 personer. Fina innegårdar för lek och rekreation.

Bor du här, bor du nära det mesta och med ett optimalt pendlingsläge! Härifrån är det nära till både E4-påfarten, som tar dig mot Stockholm och Gävle, samt riksväg 55 mot Enköping. Det finns även bra kommunikationer med buss. Intilliggande Heidenstams torg erbjuder mataffär, apotek, vårdcentral, frisör, gym mm. Fina promenad- och motionsspår finns längst von Bahrska häcken och Röborundan, som dessutom inkluderar vacker miljö kring Gamla Uppsala högar. Belysta cykel- och promenadvägar finns till och från city och Uppsala Resecentrum, dit du går på ca 25 minuter - det går klart snabbare med cykel.

Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Uppsala

Kontakta mäklaren

Ulrika Eliasson

Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
Mäklare Ulrika Eliasson, Svensk Fastighetsförmedling Uppsala
+46738408672

Visningstider

 • 26
  sep
  Sön 26 sep kl. 12:30–13:00
  Anmälan krävs. Anmäl er till visning. Varmt välkomna!
 • 27
  sep
  Mån 27 sep kl. 17:30–18:00
  Anmälan krävs. Anmäl er till visning. Varmt välkomna!
För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.