Torgny Segerstedts Allé 89

Rosendal, Uppsala Se på karta

3 650 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
81 m²
Balkong
Ja
Byggår
2019
Förening
BRF Botanikern
Om föreningen
Avgift
3 736 kr/mån
Pris/m²
45 062 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska och välplanerade lägenhet med elegant design belägen i den nyproducerade föreningen Botanikern. Här ingår all inredning som lägenheten är stylad med. Härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier i två väderstreck samt två balkonger, varav en i syd/ost mot gården och en med eftermiddags- och kvällssol. Lägenheten finns i fastighet med hiss från markplan och med lediga garageplatser i källaren. Gemensam takterrass finns att tillgå högst upp i huset för medlemmarna. Växtlighet på terrassen bildar tillsammans med sedumtaket en Botanisk trädgård med mysiga uteplatser. Här kan du njuta av utsikten högst upp i huset samt laga middagar i det tillhörande uteköket.

Lägenheten på Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=1Z6fScGb7vA

Planlösningen fördelar sig på öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som binds samman av flyttbar köksö. Här ryms både soffgrupp och rejäl matgrupp. Vidare finns hall med flertalet inbyggda garderober samt två stora sovrum och ett halvrum som kan användas som kontor/barnrum. De två stora sovrummen har genomgång och garderober. Vidare finns två badrum, det ena med badkar och tvättutrustning (tvättmaskin och torktumlare) och det andra med dusch. Inredningen är framtagen av arkitektbyrån Axelroth och som här präglas av ljust askgolv i kontrast mot det lergråa köket med mattsvart bänkskiva och mattsvarta beslag på skåp. Badrummen har ljust kakel mot målade väggar i grått och grönt. Tillhörande förråd i källaren.

Välkommen att höra av dig med ditt intresse! Hitta hit: Från centrum, följ Dag Hammarskjölds väg, ta direkt höger i rondellen. Kör rakt fram och tag vänster på Torgny Segerstedts Allé fram till Segerstedts Allé 89.

Läs mer hos mäklaren
Mäklarfirman Widerlöv & Co AB