Kommande

Galoppgatan 62

Smedby, Upplands Väsby Se på karta

2 295 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
74 m²
Våning
1 av 2
Byggår
1981
Förening
BRF SmedbyIII
Om föreningen
Avgift
6 668 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
31 014 kr/m²
Kommande

Kontakta mäklare vid intresse av förhandsvisning!

Välkommen till denna fina bostad i utmärkt gavelläge. Bo med äkta radhuskänsla med allt på ett och samma plan och två mysiga uteplatser på varsin sida om huset. Bostaden genomgick en totalrenovering 2014/2015 och erhåller en hög standard i kök och badrum samt mattlackat parkettgolv och vita väggar som ger den fina helheten. Fina och tidlösa materialval gör att ni direkt kan flytta in i detta rymliga hem. De 73kvm fördelas på ett separat kök, ett modernt badrum med tvättmaskin, två/tre sovrum samt ett stort och rymligt vardagsrum med utgång till en mysiga och insynsskyddad uteplats där både födelsedagar och trevliga middagar äger rum. Här finns även ett förråd. Vid husets entré väntar ytterligare en uteplats där ett cafébord har ställts intill ett vackert äppelträd. Den gräsmatta som går längs huset är fri att nyttja för lek och spring och ni kan gå emellan uteplatserna utan att gå in.

I detta barnvänliga och lugna område har ni fina grönområden som omger området och som aldrig gör det långt till en utflykt. Gångavstånd till de attraktiva skolorna Sverigefinska skolan samt Engelska internationella skolor.
Med närhet till flera busshållplatser tar ni er snabbt vidare inom kommunen samt till Rotebro/Sollentuna. Till pendeltåget som tar er till Stockholm C och Uppsala är det ca 2 km.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Upplands Väsby

Kommande försäljning

Bostaden kommer snart att vara till salu. Inga visningstider finns än så länge. Kontakta mäklaren för mer information.