Muréngatan 26

Söder, Södertorn, Gävle kommun Se på karta

3 900 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
111 m²
Våning
1 av 7, hiss finns
Byggår
2021
Avgift
5 844 kr/mån
Driftkostnad
2 400 kr/år
Pris/m²
35 135 kr/m²

Varmt välkomna till kvarteret Södertorn och Brf Loft 26, med 39 st nybyggda etagelägenheter med wow-känsla!

Här erbjuds en unik lägenhet med något helt utöver det vanliga. 3,5 RoK med en golvyta på 111 kvm, med hög standard, öppen planlösning, som högst hela 4,5 meter i takhöjd, etage-del med allrum/sov-del. Lägenheternas standard är hög med Marbodal-kök, 3-stavs ekparkett-golv och helkaklad badrum/tvättstuga, mer information finns på hemsidan och under dokument.

Lägenheten är ett måste att upplevas på plats. Lägenheterna finns i 7 olika plan, från 1,5-3,5 RoK, med en golvyta från 45 kvm-111 kvm, från bottenvåning med egen uteplats och övriga våningar med balkong. Högst upp i huset erbjuds en fantastisk utsikt över Gävle, samt gemensam fantastisk takterrass med utsikt åt tre väderstreck (till och med havsutsikt)!

Inflytt hösten 2021!

Mer information finns på projektets hemsida, http://kvartersodertorn.se.

Är det inte denna storlek du söker? Det kan finnas andra. Gällande tillgängliga/lediga lägenheter, prisbild och preliminär avgift finns på projektets hemsidas lägenhetsväljare (se hemsidas länk ovan).

Vi reserverar oss för vissa ändringar av månadsavgift. Mer information kommer med ekonomiska planen.

Välkommen med din intresseanmälan så hålls du uppdaterad om allt som sker. Lägenheterna säljs som "först till kvarn", först via reservationer (pågår just nu), sen upplåtelseavtal (vid ekonomiska planens fastställande). Kontakta ansvarig mäklare för mer information. Annons kommer att uppdateras med information när det kommer framöver.

Välkommen hem till ett unikt boende, helt utöver det vanliga, med bra läge i Gävle!

Läs mer hos mäklaren
SkandiaMäklarna Gävle

Kontakta mäklaren

David Töyrylä

SkandiaMäklarna Gävle
Mäklare David Töyrylä, SkandiaMäklarna Gävle
070-694 01 99