Bengt färjares väg 12A, NB

Stocksund, Danderyd Se på karta

5 375 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
91 m²
Uteplats
Ja
Byggår
2008
Förening
BRF Bagaren 7
Om föreningen
Avgift
3 600 kr/mån
Driftkostnad
15 000 kr/år
Pris/m²
59 066 kr/m²

Fantastisk 3:a, som enkelt kan göras om till 4:a, med "villakänsla"! Lägenheten har en totalyta på 91 kvm fördelat på boarea 56 kvm tillsammans med biarea på 35 kvm. Egen uteplats samt tillgång till tomt!
På Bengt Färjares väg 12A bor du i ett centralt och tyst läge med alla bekvämligheter och båtliv runt knuten. Bostadsrättsföreningen har en gemensam härlig trädgård med gräsmatta och möjlighet till att grilla. Solen lyser som härligast på den egna altanen och uteplatsen på morgonen och i trädgården från lunch och under eftermiddagen. Den härliga kvällssolen finner du vid en allmän brygga precis runt hörnet från huset. Bussen är nästintill utanför och det är endast en fåtal minut bort att promenera till Roslagsbana, busstorg och tunnelbanestationen Danderyds sjukhus.

Området är omgivet av blandad bebyggelse av nyproduktion, äldre charmiga villor, en park perfekt för lek och båtliv med närhet ut till Stockholms skärgård. Med en kort promenad kommer du ner till en mysig Hamnkrog. I närheten finns det möjlighet till båtplats och längst med viken finns det härliga bryggor att vila sina fötter vid efter en härlig promenad längst med hela viken. Här märks det verkligen att huset är beläget vid en udde, det finns kilometerlånga gångvägar som tar dig åt ena hållet in djupare i Stocksund och Djursholm och åt andra hållet Mörby centrum, Kevinge och Nora strand och till sist Sollentuna och hela Edsviken. Det är också gångavstånd till livsmedelsbutik, pizzeria, förskola och gymnasium.

Läs mer hos mäklaren
Svensk Fastighetsförmedling Danderyd