Tahevägen 48

Taberg, Jönköpings kommun Se på karta

1 595 000 kr

1 800 000 kr -11 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
91,5 m²
Uteplats
Ja
Våning
1 av 2, hiss finns ej
Byggår
1989
Förening
HSB BRF Folkparken i Taberg
Om föreningen
Avgift
6 179 kr/mån
Driftkostnad
4 860 kr/år
Pris/m²
17 432 kr/m²

Välkommen till denna fantastiska lägenhet på Tahevägen 48. Här erbjuds en unik bostad med närhet till naturen och Tabergs utbud. Med en uteplats i västerläge och 3,5 rum och kök kommer du verkligen att trivas här.

Läget är perfekt för dig som älskar att vara omgiven av grönska och vacker natur. Tahevägen erbjuder närhet till underbara skogar och möjligheter till avkopplande promenader. Området kring Taberg är också känt för sina spännande aktiviteter, som klättring, vandring och utforskning av berg och grottor. Här finns det något för alla äventyrssugna.

När du kliver in i lägenheten möts du av en välkomnande atmosfär. Vardagsrummet är ljust och rymligt med generösa ytor för avkoppling och umgänge. Genom fönsterpartierna släpps det in mycket naturligt ljus och ger en härlig atmosfär.
I anslut till vardagsrummet finns det en härlig uteplats i västerläge, perfekt för att njuta av solnedgångar och avkoppling efter en lång dag.

Lägenheten är fördelad på två rymliga sovrum, vilket ger gott om plats för hela familjen, ett stilrent kök med gott om förvaringsutrymme. Här kan du laga fantastiska måltider och njuta av dem i den separat belägna matplatsen. Dessutom har du även ett lite mindre rum som möjliggör till ett bekvämt hemmakontor.

BRF Folkparken i Taberg är en trevlig och välskött bostadsrättsförening som erbjuder tryggt boende i natursköna omgivningar. Föreningen är ytterst välskött med stora renoveringar utförda de senaste åren med bland annat nya fönster (2021), renovering av tak (2020), nya ytterdörrar samt nymålad fasadpanel.

Sammanfattningsvis är denna lägenhet på Tahevägen 48 ett drömboende som erbjuder närhet till natur och Tabergs utbud. Med en uteplats i västerläge, tre rymliga rum och ett trevligt kök kommer du verkligen att trivas här.

Varmt välkommen att anmäla ditt intresse redan nu för mer information eller bokning av en privatvisning. Kontakta ansvarig mäklare Marius Tunaru 073-566 89 00.

För er som önskar eller saknar lånelöfte/finansiering, tveka inte att höra av er om ni önskar att få hjälp med att ordna detta snabbt eller om ni vill ha en kostnadsfri värdering/ försäljningsrådgivning av er nuvarande bostad.

Läs mer hos mäklaren
Bostadsfoto: Daniel Alloh, Husfoto
Fastighetsbyrån Jönköping

Kontakta mäklaren

Marius Tunaru

Fastighetsbyrån Jönköping
Mäklare Marius Tunaru, Fastighetsbyrån Jönköping
0735-66 89 00