Pålsjögatan 7

Tågaborg, Helsingborgs kommun Se på karta

3 695 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
94 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1931
Förening
BRF Jägaren 7
Om föreningen
Avgift
4 888 kr/mån
Driftkostnad
5 700 kr/år
Pris/m²
39 309 kr/m²

En drömlägenhet som får varje medveten spekulant att tappa andan. Totalrenoverad från golv till tak med underbar balkong i perfekt solläge!

Välkomna till ett hem med en känsla och karaktär utöver det vanliga. Här följs en råd tråd genom hela bostaden och renoveringen har verkligen utförts med fingertoppskänsla. Man har tagit fram och återskapat många av de vackra attribut som hör till byggnadsåret samt kombinerat detta med en modern touch. Varje rum har sin unika kulör och det verkligen sprudlar av värme och kärlek när man går runt i lägenheten. Här bjuds det på en social planlösning med stora sällskapsytor, köksön plceras centralt i i bostaden och bildar en naturlig samlingsplats. Ljuset faller vackert in genom fönsterna och den helt nya balkongen i västläge har sol större delen av dagen. Här hörs bara fågelkvitter när man blickar ut över föreningens grönskande innergård. Två rejäla sovrum återfinns i andra änden av bostaden, båda med gott om garderober och målade i 2020-talets kanske trendigaste färger, Green Leaf och Savannah sunset från Jotun. En extra krydda är att samtliga innertak i lägenheten är målade i en snygg grå kulör och golven pryds av knarrande brädgolv. Lägger vi till ett nytt lyxigt badrum i microcement plus en gästtoalett med möjlighet till tvättmaskin, så får denna bostad varje medveten spekulant att tappa andan!

Dessutom förfogar föreningen över en extremt välskött och mysig innergård som på sommaren erbjuder grill- och solmöjligheter för föreningens medlemmar. Föreningen har även en gästlägenhet med 5 bäddar, kök och badrum i gott skick, som bostadsinnehavarna har möjlighet att hyra för en liten summa. Trapphusen är utrustade med hiss som tar oss till husets alla plan inklusive källare där man bland annat finner ett tillhörande förråd och tvättstuga.

Brf Jägaren 7 är belägen alldeles ovanför backen och såväl centrum som havet nås via en kort promenad på ca 8 minuter. Här uppskattar många lugnet och den vackra gamla bebyggelsen. På sommaren samlas vännerna i Vikingsbergsparken för att grilla, spela boule och umgås.

Varmt välkomna att boka visning!

Läs mer hos mäklaren
3etage Fastighetsmäklare

Kontakta mäklaren

Martin Persson

3etage Fastighetsmäklare
Mäklare Martin  Persson, 3etage Fastighetsmäklare
0735-179 338

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.