Möllevångsgatan 20C

Triangeln, Malmö Se på karta

2 795 000 kr

Budgivning pågår
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
84 m²
Balkong
Ja
Våning
2 av 5, hiss finns
Byggår
1939
Förening
BRF Havsuttern
Om föreningen
Avgift
3 584 kr/mån
Pris/m²
33 274 kr/m²
Antal besök
4 188
Dagar på Hemnet
9

Precis intill händelsernas centrum finner vi Möllevångsgatan 20 C. Här bor du på en central adress men ändå tyst undangömt från stadens absoluta kärna. Bara några få promenadsteg bort finner vi Triangelns goda shopping och kommunikationsmöjligheter såväl som Möllans trevliga krogliv. Följer vi Södra Förstadsgatan hamnar vi snart på Malmös gågata med ännu mer shopping och restaurangerutbud.

På ostörd höjd finner vi denna vackra funkistrea gömd i ett fint teglat funkishus. Hissen tar oss upp på våningen två och bakom säkerhetsdörren välkomnas vi av vacker fiskbensparkett, tidsenliga takrosetter och massvis med ljusinsläpp tack vare den genomgående planlösningen och stora fönsterpartierna. Utöver den charmiga känsla som ofta infinner sig i funkisbostäder erbjuds vi en otroligt välplanerad planlösning där kvadratmeterna är tilltagna i samtliga rum. Möllevångsgatan 20 C erbjuder nämligen ett ljust och stort sällskapsrum som gifter sig väl samman med den rymliga "halvan". Båda sovrummen är rymliga och belägna mot lugn utomhusmiljö där det ena vetter mot Kapellplan och andra mot den fina och lugna innergården. Köket precis som resterande rum erbjuder generösa kvadratmeter och vetter mot den lugna innergården. Utöver detta är bostaden utrustad med ett renoverat badrum och två rymliga klädkammare.

Utöver själva bostaden och läget utgör bostadsrättsföreningen ofta en viktig faktor vid köp av bostadsrätt. Brf Havsuttern är en förening som funnits sedan huset byggdes och utgör en av Triangelns/Möllans bästa föreningar. Här har flera kostsamma renoveringar utförts och tomten är friköpt. Trots det har föreningen lyckats hålla en låg belåningsgrad såväl som avgifter. Önskar vi att sänka avgiften ytterligare finns det möjligen att göra ett kapitaltillskott.

Varmt välkomna att boka in er på visning!

Läs mer hos mäklaren
Bjurfors Malmö Väster