Åkersbergavägen 1A

Tuna, Österåker Se på karta

2 395 000 kr

Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
86 m²
Balkong
Ja
Våning
3 av 3, hiss finns ej
Byggår
1967
Förening
HSB BRF Spåret i Åkersberga
Om föreningen
Avgift
4 770 kr/mån
Driftkostnad
7 200 kr/år
Pris/m²
27 849 kr/m²
Antal besök
1 165
Dagar på Hemnet
7

Nu har du chansen att förvärva denna trivsamma 3,5 rok med perfekt läge i Tuna med härliga promenadstråk och Åkersberga Centrum ett stenkast ifrån. Hur bra som helst! Här får du lite villakänsla i ett av de låga husen som angränsar till Tunas villabebyggelse, med en balkong i helt rätt solläge med sol under dagen till efter att middagen har avslutats.

Trivsam hall med plastsbyggda garderober, generöst vardagsrum med fint ljusinsläpp via stora fönster, två rymliga sovrum perfekt placerat i var sin ände av lägenheten för att inte störa varandra. Fräscht välplanerat kök i anslutning till trevlig matplats för det större sällskapet. Stambytt helkaklat badrum med dusch och tvättmaskin samt även helkaklad toalett. Externt praktiskt förråd och nya 3-glas fönster. Parkeringsplats och garage finns att hyra via föreningen.

Åkersberga Centrum som ligger endast 75 m bort från porten där du finner det mesta att önska - bra kommunikationer såsom Roslagsbanan som tar dig till Östra Station på 30 minuter och även direktbussar till Danderyds sjukhus. Med ett kort och bekvämt avstånd har du möjlighet att handla och göra dina ärenden i centrum till fots. Dessutom förskolor och skolar i närområdet. Varmt välkommen på visning!

Läs mer hos mäklaren
HusmanHagberg Österåker

Visningstider

För bokad eller privat visning sker anmälan hos mäklaren.