Södra Långgatan 40

Vilan, Kristianstads kommun Se på karta

925 000 kr

995 000 kr -7 %
Bostadstyp
Lägenhet
Upplåtelseform
Bostadsrätt
Antal rum
3,5 rum
Boarea
110 m²
Balkong
Nej
Uteplats
Ja
Byggår
1992
Förening
HSB BRF Stenhuggaren i Kristianstad
Om föreningen
Avgift
8 876 kr/mån
Driftkostnad
5 840 kr/år
Pris/m²
8 409 kr/m²

Nu ges möjlighet att förvärva ett praktiskt villaliknande boende i ett tvåplansradhus! Bostaden är belägen på en lugn och trivsam gata och har en mysig uteplats på den insynsskyddade innergården!
Området är barnvänligt och på kort promenadavstånd nås både lekplats, kollektivtrafik, idrottsplats, livsmedelsbutiker och mycket mer.

Radhuset är välplanerat med fyra rum varav tre av rummen disponeras som sovrum. Radhuset har även ett vardagsrum med utgång till uteplatsen, två välskötta badrum, ett fullutrustat kök med matplats samt god förvaring i klädkammaren på ovanvåningen.
Exteriört väntar en lättskött och väldisponerad radhustomt med stensatt uteplats delvis under tak samt ett tillhörande förråd intill uteplatsen. Området ger en känsla av Danmark med sin färgsättning och variation av bostadstyper i både ett och två plan.

Detta är ett praktiskt och bekvämt boende för er som älskar villalivets känsla - markplan, egen uteplats och utvändigt förråd - men som också önskar lättjan i att det utvändiga underhållet med tak, fasader etc. sköts av bostadsrättsföreningen.

Välkommen till ett boende nära stadens myllrande liv och med goda kollektiva förbindelser!

Anmäl ert intresse redan idag!
Lämna era uppgifter genom att enkelt göra en intresseanmälan på vår hemsida eller ta kontakt med ansvarig mäklare per telefon eller mejl.

Bra att tänka på:
- Förbered dig som potentiell köpare så mycket du kan för att maximera dina chanser när budgivningen kommer igång genom att:
1. Prata med din bank angående lånelöfte eller fråga mig, så ber jag mina bankkontakter ta kontakt med dig med ett bra erbjudande.
2. Äger du ditt nuvarande boende? Behöver du sälja för att kunna köpa ett nytt boende? Jag hjälper dig gärna med en värdering och/eller lägga upp en plan för din försäljning.

Läs mer hos mäklaren
Svenska Mäklarhuset Kristianstad

Kontakta mäklaren

Sandra Berntsson

Svenska Mäklarhuset Kristianstad
Mäklare Sandra Berntsson, Svenska Mäklarhuset Kristianstad
0709-100619